odinhan kardeşler cm nin eski serilerinde oyuncuları serbest bırak dediğin zaman heme gidiyolardı ama burda klüp tazminat yüzünden bırakmıyor. tmm gerçekçi ama gerçek hayatta sözleşmeler feshediliyor mesela nouma
KalkVeSavas feshedilmiyor...ben lukunkuyu 2 sezon gönderememiştim..bekliyceksin..yada editör e bulaşırsın,oda sorun çıkartıyormuş..
dRaGaO ! ya bak işte ilk once lukunkuya sozlesme onercen mesela ama yıllık maası 100-150 arası bişi yap imzalama ucretini en fazlasını wer sonrada 0'a satılıka koy kulub için işe yaramayan oyuncu yap sonra bırak...
m0K0k0 bende pancuyu gödercektim 300 milyardı yolladım klüp pancunun gidişini durdurdu tazminatı fazla buldu diyo sonra oynatmayınca düşüyo sonra satıyosun
kamilovic Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu bence cm nin en büyük eksiklerinden biri fm de olmalı olacak zaten hiç okumadınız mı yenilikleri...
lion33 yaw hakketen insanın canın sıkıyo tam anlaşmışın alexle ama yabancılardan dolayı adam gelemio atmak istion atamion kötüüüüü :mad: :mad:
efshane cm3'te de yoktu ki bu serbest bırakma olayı. olması da güzel olmaz. sadece oyuncu kötü bi hareket yaptığında aktifleşen bi seçenek olsa iyi olurdu.