Dabulu arkadaşlar soruyu anlamadınız galiba ucuz olsun ayrıca dgn nin yaptığı update yi kullanıyorum ve okan bjk de gerçekten okan güzel oynuyormu?
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: bjkartaL alpay . . temur altunhan Orjinal Mesajı Yazan: Warrior Of Equality Bence Irfan Basaran'ı al 3 sene sonra adam süper oluyo Olm ne yaptınız siz . Adam türk mr istemiş , siz neler yazmışsınız :confused:
cHoLdAxX Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Olm ne yaptınız siz . Adam türk mr istemiş , siz neler yazmışsınız :confused: Irfanın pozisyonuna bakar mısın?
lion33 Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu arkadaşlar soruyu anlamadınız galiba ucuz olsun ayrıca dgn nin yaptığı update yi kullanıyorum ve okan bjk de gerçekten okan güzel oynuyormu? arkadas eğer o tas bana ise yazdığımı okumadın herhalde pazarlık yapınca ucuza kapatırsın dedim :mad:
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: Warrior Of Equality Irfanın pozisyonuna bakar mısın? Dur daha iyi anlatayım , Arkadaş istiyor MR (Midfielder Right (Sağ ortasaha)) , senin adamın MC (Midfielder Center(Ortasaha orta)) Yani ikisi aynı değil , anladın ?
iN-T-CoMe yA Hürriyet Güçer war tavsiye edebilceim sonra var bi kaç tane daha :P aMA Hürriyet harbi çoq iyi adam ..