[BIA]ASLAN Buradaki mesajlara baktım hiç sacred le ilgili bir şey göremedim bence çok güzel bir oyun geçen günlerde aldım ve oynuyorum gerçekten çok zevkli siz hangi karakter ile oynuyorsunuz ve level iniz kaç
Eagle-Eye zevkli tabi güzel olmasına güzel de cheat kullanmadan bitirmenin pek mümkün olmıycağını düşündüğüm bi oyun
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye zevkli tabi güzel olmasına güzel de cheat kullanmadan bitirmenin pek mümkün olmıycağını düşündüğüm bi oyun Bence öyle değil . 32.level darkelf im var . Baya da iyi gidiyorum ...
[BIA]ASLAN NECROMANCER coşmuşsun be yuh oğlum nasıl yaptın o leveli millet 22 yaptım diye seviniyor bende daha yeni aldım level 9 dayım ama çok zevkli
ZeD oyunu kurdum ustune de plus ı yukledim oyuna giriyorum oyun başlar başlamaz goruntu kararıyor ama oyun çalışıyor sorun ne olabilir??
masterran ya şimdi öyle bi söylemişsin ki sanki plus'ı yükleyince böyle oldu gibi, yani bilmem lazım ki eğer direk böyle kurduysan oyunu bi de plus'ı kurma.....ama muhtemelen fark etmicektir......şey şimdi hatırladım, kopya oyundandı sanırım bu sorun...bi tür crack gibi bişey lazım...ya da alıcan benim gibi orjinali...
Babylon Sacred oyununu yeni yükledim herşey doğru ama oyun başlangıçta load bölümünden sonra ekran kararıyor ve görüntü gidiyor lütfen yardım edermisiniz Kullandığım sistem p4 3.0 ghz, 512 mb ram, 128 mb g-force fx5200 ekran kartı, xp home işletim sistemi
Sailorman89 ekran kartın o oyun için yeterli olmayabilir.. ayarları minimum yapıp tekrar bi dene.. bilindiği gibi fx-5200 piyasada satılan en ucuz dolayısıyla en kalitesiz ekran kartlarından biri ;)
goti sorun aynen şöyle cracki atarken içindeki dll dosyasını atmazsan başına bu gelir ne var ne yoksa atacaksın ok?;)