CaRMeLoAnTHoNy Aman Allah Koru Yarabbim.. :( Kötü ya , 40 yılda bi tren kazası olur o da bizde oldu :(
GOZİT Patlama oldu diyolar kafası kopanlar varmış zaten kaza olalı 40-45 dakka oldu ntv yi falan izleseydiniz görürdünüz
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: GOZİT Patlama oldu diyolar kafası kopanlar varmış zaten kaza olalı 40-45 dakka oldu ntv yi falan izleseydiniz görürdünüz Aqa dier kanallarda gösterio..
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: the killer trenin nehre bakan tarafındakiler ölmüş,diğer taraftakiler yaralı ondan dedim Daha bişey belli değil..Belki olabilir..
Dej@vu **eee yuh ne diyim..t.c.d.d yi batırmak için hızlı treni çıkardılar..belalarını buldular..yani ben olsam binmem bi daha..zaten binmeyecem..**
the killer Orjinal Mesajı Yazan: paladin bu hızlı tren seferleri başladığında uzmanlar uyarmıştı: raylar çok eski ve bakımsız bu yüzden tren raydan çıkıp büyük bi kazaya neden olabilir. bide bomba falan diyo bazı arkadaşlar öle bişey yok bildiğim kadarıyla. yine bildiğim kadarıyla olay şöle olmuş: tren normal şekilde seyrederken tam viraja gireceği sırada aniden hızlanmış ve devrilmiş. görgü tanıklarının söylediklerine göre trenin 1. ve 2. vagonu ortalarda yokmuş. yani vagonlar arasındaki bağlaç kopmuş olabilir veya bu iş birileri tarafından bilerek yapılmış olabilir. tabi bütün vagonlar raydan çıkmışta olabilir bomba diyen bendim ama ben bomba var demedim olabilir dedim ve nedenini söyledim