GaSgoine Ben sampadoria ile iki sene üstüste uefa ve süper kupayı aldım.Bi de italya süper kupasını.Hepsinde dediğin gibi büyücü ilan ediolar. bi de yöneticilerin bile taraftarlarla kutlama yaptığı görüldü dio.
blind guardian walla beni sadece ilah ilan ettiler we heykelimi diktiler o kadar bi de yünetime ultimatom weriyim dedim los palaciosu şampiyon yaptıktan soora oyunu kaydettim ultimatom werdim ertesi günü kowdular beni war mı kardeşim bööle bişey
Orçun İNCE bana ilah denildi yalova ile tüm kupaları aldım temuru 48 milyon dolara sattım taraftar rotesto etti bende ayrıldım :>
freelander426 valla onların hepsi war ama bana ayrıyetten taraftarlar sizin adınıza besteler yaptı diye yazıda çıktı bilmiyorum sizdede oldumu.herkese bol cmli günler.
blind guardian bende tugay manavın ismini şarkılarda söylüyolar mı ne demişlerdi öyle bişey ya da tugay manav ismi las marismas sokaklarını çınlatıyo mu ne
ekaraku arkadaşın biri ordusporla başarılı olman imkansız editörmü kullandın demiş...valla "kötü düşünen kötüdür" demiş konfiçyus...arkadaşımız çok kullandığı için herhalde böyle bir fikre vardı.ben gerçek başarıdan zevk alırım.ayrıca hile yapsaydımj ilk türkiye ligi şampiyonluğunu 2009'da ilk avrupa kupasını da 2013 yılında almazdım...arkadaşımıza tırnaklarınla kazıyarak elde ettiğin başarının tadı gibisi yok diyorum onu kınıyorum...
CanArya Orjinal Mesajı Yazan: ekaraku arkadaşın biri ordusporla başarılı olman imkansız editörmü kullandın demiş...valla "kötü düşünen kötüdür" demiş konfiçyus...arkadaşımız çok kullandığı için herhalde böyle bir fikre vardı.ben gerçek başarıdan zevk alırım.ayrıca hile yapsaydımj ilk türkiye ligi şampiyonluğunu 2009'da ilk avrupa kupasını da 2013 yılında almazdım...arkadaşımıza tırnaklarınla kazıyarak elde ettiğin başarının tadı gibisi yok diyorum onu kınıyorum... 2009 da ve 2013 da kupaları aldığını sen söyledin .Kadro resmini buraya koysana printscreen le..
fegabj ben galatasarayla 10 sezon oynadım 10 şampiyonlar ligi 9 süper kupa 9 uluslararası kupa 10 lig şampiyonluğu 10 türkiye kupası aldım fransa milli takımından meajerlik teklifi aldım ayrıca ispanya milli takımından ve fc bayern real madrıd barcelona gibi takımlar istedi bende adıma şarkı yazdılar heykelimi sayısız defa diktiler efsanevi bir hoca oldum büyücü olduğuma inandılar süper bir kariyerdi avrupa bizim altımızda iki büklüm oldu bide türk milli takımının 2 sezon başında durdum 2006 dünya kupasını aldım sonra istifa ettim
Dabulu ahh be arkadaşım siz de yani neden olmasın hep kötü düşünüyosunuz yapmayın böyle boşuna ortamı geriyosunuz.
hellraiser Şampiyon olmuş olabilir hile yapmışda olabilir ama sonuçta oyun bu ne gerek var bu kadar ortamı germeye.
Oguz Kagan bana bursaspor la oldu 2004 te 2.ligdeydim 2005 te lige çıktım ilk sene 5. oldum ikinci sene hem 1.lig hemde türkiye kupası şampiyonu oldum. 2008 yılında şampiyonlar ligi şampiyonu oldum ardından 2009 yılında da hem lig hemde şampiyonlar ligi şampiyonu olunca " Şöyle bir yazı yazdı BURSASPOR'lu tarafatarlar ????'un heykelini dikecekler yazdı