emre_acar1989 Herkese slm.Bayadır yoktum aranızda(BANN)ama boş durmadım tsl için yeni bir update hazırlıyorum ama bu sefer hiç bir kadroda eksik olmicak gün gün güncelliyorum.Sizden ricam anadolu kulüplerindeki futbolcuların numaralarını bana göndermeniz.İster mail atın emre_acar1989@mynet.com ister siteye yazın ama mail atarsanız daha iyi olur daha düzenli olur hemde forum o kadar uzun yazıyla kirlenmemiş olur.lütfen herkes bildiği takımların forma numaralarını yazsın da çabucak çıkaralım update'i.Şimdiden sağolunn
Brian Moser emre yaw bi de tsl için değil de oyunda default olarak bulunan takımlarınkini yapsan olmamı be olm? ben tsl yukleyince sevmiyorm da...
emre_acar1989 Abi doğrusunu sölemek gerekirse bende sevmiyom tsl ile oynamayı avrupa takımlarıyla oynamak benimde hoşuma gidiyo ama hem bende tsl kurulu hemde yani herkeste tsl var onun için.ama arkadaşlar şu ana kadar yapılan transferlerin listesini bana gönderirise yaparım tabiki
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: emre_acar1989 Abi doğrusunu sölemek gerekirse bende sevmiyom tsl ile oynamayı avrupa takımlarıyla oynamak benimde hoşuma gidiyo ama hem bende tsl kurulu hemde yani herkeste tsl var onun için.ama arkadaşlar şu ana kadar yapılan transferlerin listesini bana gönderirise yaparım tabiki iyi de TSL'de Avrupa takımları zaten var... :
emre_acar1989 abi var ama 18tanesi tr takımı olmuş durumda.arkadaşta benim gibi daha çok avrupa takımı istiyo...ama napalım trligine devam