RubenMartin Dou. Speed i aldım ancak felaket hızlı. Bende fx5200 war ama 640*480 medium da oynayabiliyorum.. 1024 e çıkardım çözünürlüğü yine çok hızlı ve oynarken kale önünde yine takılıyor. Ve hiç bi işe yaramadı. Normal speed e geri dündüm.. Sizde nasıl??
ufuk_abay bendede geforce fx5200 var ve 720x480 medium da oynuyorum 720x576 ve üstü çözünürlükle oyun acayip yavaşlıyor ne yapabilirim?
[H@CK€R]***KORS@N*** bende geforce 4 var 1024*768 de full detail oynuyorum.speed up ve ofisal yama yüklü ne çok hızlı nede çok yavaş bide ofisal yamayı yüklemeyi deneyin.
[BIA]ASLAN Bunlarla hiç uğraşmayın en iyiis superpatch 50mb civarında ama harika isimler düzeliyor yeni kadrolar hızlandırma fx 5200 ekrankartında high da oynuyorum chip 2004 özel sayısında var
[H@CK€R]***KORS@N*** verdiğim adresteki yamayı kur hiç uğraşma 50mb dosyayla yinede hızlanmaz ise 50mb olan dosyayı yüklersin
a_sit yaw Allahını sewen yardım etsin bilgisayarımın özellikleri 128 ram celeron 1.7 ge force 2 ekran kartı 20 gb harddisk xp sistem var ben double speedi indiriyorum hızlanıyo hızlanmasına ammma başka bi siteden süper lig yaması indirdim oyun gene eski halinde yani çok yawaş lütfen bi çözüm
Unpistole iste size superpack 2.0 51 mb büyüklügünde http://www.fifasoccer.info/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=70 ayni problemi bende yasiorm isallah bu derdime derman olur :)