KTU de İktisat ikinci Öğr.3 sınıf öğrencısıyım..
Karadeniz Teknik Üniversitesi merkezi Kanuni kampüsu ve akcaabat Fatih egıtım fakultesı bulunmakta.tabıı bunlar merkezde olanlar.merkeze kampuste bır kutuphane ,kultur merkezi(fılmler gosterılmekte bayagı ucuz),kapalı spor salonu,bır cım saha(fakulte turnuvaları oynanıyor artı
ışıklı),3 tane halı saha,2 tane basketbol sahası(ücretlerı gecen sene 500.bindi.),bir tenıs kortu,yurtkura ait yurtlar ve yemekhane kampusun içinde .yanı okula gıtmek için dolmus ucretı vermıyorsunuz.okul kampusu cok guzel ve dıger sehırlerden gelen arkadaslar kampusu begenıyorlar bayagı genıstır..(adamsa begenmesınler boyle yesıllık nerde bulacaklar.kus cıvıltıları falan fılan :D )dısardan gelenler için otelı,yemek yeme yerlerı artı oğrencılerın oyun oynayabılecegı yerler okul içinde mevcuttur.tabı okul içinde olunca bıraz fıyat farkı olur(her üni.de aynıdır.)her fakultede bılgısayar laboratuvarı var.hafta içi ve hafta sonu serbest kullanma saatlerı var.bu arada okulda duzenlenen etkınlıkler tabı var.bunlar konserler olsun ,futbol turnuvaları olsun,basketbol vs...
Egitime gelince iddaa edıyorum zor...örneklerı var.Benim derslere hep prof.lar giriyo.okul genelınde de boyle
daha cok anlatmaya gerek yok zaten boyle üni.lere buyuk sehırlerdekı üni.leri kazanamayanalr gelıyor.
Kafanıza takılanları sorabılırsınız