*{Bå®ô$_1905}* Benim ; 1-) Brezilya ( Rio karnavalı & Maracana stadı ) 2-) Isveç ( Ordaki kızları görmek lazım yakından ) :) 3-) Niagara şelalesi ( güzel yer ) 4-) Disneyland ( Burayı mutlaka görmek gerek )
CaRMeLoAnTHoNy Disneyland tabi ki süper bi yer orası ya.. Ayrıca Yunanistan olurdu kutlamalar varken ama şu an bi anlamı olmaz. Everest'e gitmek isterim.
italiaahmet Orjinal Mesajı Yazan: CaRMeLoAnTHoNy Disneyland tabi ki süper bi yer orası ya.. Ayrıca Yunanistan olurdu kutlamalar varken ama şu an bi anlamı olmaz. Everest'e gitmek isterim. allah askina kac yasindasin ? ayrica benim gitmek istedigim yerler amerikanin butun eyaletlerine gitmek isterdim bide kanadaya da gitmek isterdim
CaRMeLoAnTHoNy 15 yaşındayım ne oldu? Disneyland'a gitmek ayıp mı?! El alem 18 yaşında Tatilya'ya giderken biz Disneyland'a gitmeyelim mi yani? (Kesinlikle Tatilya ile karşılaştırmıyorum , sadece ikisi de eğlence yeri)
italiaahmet baba ben disneyland la ilgili bisi demedimki nie hemen aliniosun belki evereste gitmenle ilgili sordum kac yasindasin die allah allaaah
Spocket İzlanda'da ki (yanlış hatırlamıyosam), buz hotelde kalmak, ABD'deki Universal stüdyolarını gezmek, Dubai'deki 7 yıldızlı hotelde kalmak, Mısır'daki piramitleri görmek, Japonya-Çin-Hong Kong'a gitmek ve Türkiye'nin görmediğim tüm güzelliklerini görmek isterdim...
CaRMeLoAnTHoNy Aaa , evet doğru ya Burj Al-Arab'ı yazmayı unuttum , o dehşet otelde kesinlikle kalmak lazım!
italiaahmet Orjinal Mesajı Yazan: the killer şunu italya yapayım guzel secim bellissimo, perfetto, molto bene, magnifico, giusto
ChR0mE 1-Piramitler kaçmaz 2-ABD gidip bi philadelphia maçı izlemek ve new york'da dolaşmak ve tabiki Miami şimdi shaq'ta geldi 3-bide all star haftası abd'de olmak maçı izlemek
*{Bå®ô$_1905}* All-Star maçına ben de gitmek isterim valla süper bi olay. Ama adamlar zaten yakında gelecekler , aynı hesap olacak ;)
Overkill Öncelikle bir kere madison square garden'a(New York) gitmek isterdim, ne yapıp edip gidilmeli oraya. Birde güney afrikada safariye gitmek gerek. Gideceğim en son yerde heralde arabistan ve bilimum arap ülkesi olur. 7 değil 10 yıldızlı otel yapsınlar isterlerse sonuçta arap araptır.(altın semer olayı)..