Overkill Denizsizde güzel yerler var tabi ama Türkiye'nin en iyi iki şehri deniz sahibi olunca tabi ister istemez öyle bir kaide oluşmuş olabilir(İstanbul ve İzmir)..
silentscream walla ben ist e bi kere tek geldim ve illallah ettim... zenginlerin yeri desem yanlış demiş olmam... ya kalabalık aile olcak herkes çalışçak ya da babanın sırtı sağlam olcak... yoksa istanbul da kolay kolay yaşanmaz
CaRMeLoAnTHoNy Ya abi ben dönerken baktım da şöyle bi yine her şeyine rağmen Istanbul valla... 8 gün buralardan uzak kalınca anladım tekrar yaşadığım yerin ne kadar güzel olduğunu...
Medya Orjinal Mesajı Yazan: osmanozcilingir Bence denizi olmayan şehir güzel değildir. Bence en güzel şehir İstanbul. Ondan sonra Trabzon. Eskişehire de bir kere gittim ne bileyim kanım ısındı oraya güzel bir yer. Şehirleşme olarak falan güzel bir yerdi. Karışık bir yer değildi. Trabzonun neyı guzel bır anlatsan...
Hami(10) uçsuz bucaksız ormanı tertemiz havası daha ne olsun senin gibi egzoz dumanı çekmiyo adam içine
frankly beyler tatil yerlerini yaz1yorsunu okey yaz1n güzel diyelim çesmede yas1yorsunuz dusunun 9 ay boyunca ot g1b1 hareketlilik yok ama istanbulda sadece 3 ay çekilmiyor ama art1k denizler temizlendi nerdeyse art1k kimse tatile gitmiyecek valla ben 10 gün tatile gittim stanbulu özledim ve bugun geldim
Joetri Sümela Manastırı Yapma be ne sümelası?Oranın merdivenlerinden çıkarken ölmeyen ender kişilerden biri bendim :D Bide biz gittiğimizde tadilat fln wardı ywwrrennççtti :drooling: