Knight Rider tam gole gidiyorsun forvet oyuncun yanındaki takım arkadaşına bırakıyor topu aa bi bakmışsın ofsayt! taa kanatta alakasız bir adam ofsaytta duruyor. topun o adamla ilgisi yok ama maalesef ofsayt! bence italyanların düşüncesi saçma. ofsayt'ın aktifi, pasifi olmalı.
detonator139 kesinlikle olmalı pasif ofsayt ki zaten farkındaysanız futbol giderek daha sıkıcı bi hale burunuyo takım savunmaları her zaman ustun cıkıyor bide iyi bi forvetiniz varsa geri cekil kontra ataktan nasıl olsa bi tane atarsın onemli olan yememk gol diye dusunuyor teknik direktorler haklılarda buna acil bi cozum bulunamazsa futbol 10 sene icinde insanların izlemekten sıkıldıgı bi oyun haline gelecek (ben simdide sıkılıyorum ama neyse)
khanruler Pasif ofsayt olayına ne demeli adam kaleye şut çekiyor 10 metre ötedeki adamın topla ilgisi yok yan hakem bayrak kaldırıyor pasif ofsayt konusunda oyun çok pasif kalmış :)
KalkVeSavas Sezon öncesi hazırlık maçlarında,oyuncunuz kırmızı kart görürse,fedarasyon oyuncuya ceza veriyor,ve sezon maçlarında geçerli oluyor bu ceza.
ako55 dün akşam bir lig maçı yapıyordum.Hakem ceza sahasında frikik verdi.İnanın ki geri pas fln değil karşı takım oyuncum tuncay'a faul yaptı.ceza sahasının içinden frikik kullandım.
lion33 Orjinal Mesajı Yazan: AnyoneAnswerMe Sezon öncesi hazırlık maçlarında,oyuncunuz kırmızı kart görürse,fedarasyon oyuncuya ceza veriyor,ve sezon maçlarında geçerli oluyor bu ceza. tabii nede olsa bu oyun da hayatın bi gerçeği hellraiser de dediği gibi ali erene de olmuştu...
kaffmur fakat dirsek-yumruk atma, hakeme küfür gibi durumlarda, doğrudan kırmızı gördüğünde olur gerçek hayatta. halbuki burda çift sarı karttan atılınca da resmi maçta cezalı oluyor