tottibattu ben bu saha'da kar falan göremedim,,bıde kara bastınmı iz olur yani onuda göremedim..sen monitörün rengıni açmış olmayasın....bana bu işin içinde alicengiz war gibi geliyooo
dRaGaO ! ben bi kere rodayla oynarken rastlamıstım bu arada cm'de sıcaklık farkı flm fark edio mu yane bi al hilal 'le oyna bide assyrska'yla onya fark edermi yani birisi arabistan takımı dieri isvec kısın -20 flm oluo mu cmde
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: dRaGaO ! ben bi kere rodayla oynarken rastlamıstım bu arada cm'de sıcaklık farkı flm fark edio mu yane bi al hilal 'le oyna bide assyrska'yla onya fark edermi yani birisi arabistan takımı dieri isvec kısın -20 flm oluo mu cmde Tabiki fark ediyor . Zaten maç ekranında alt kısımda derece yazıyor ...
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: tottibattu ben bu saha'da kar falan göremedim,,bıde kara bastınmı iz olur yani onuda göremedim..sen monitörün rengıni açmış olmayasın....bana bu işin içinde alicengiz war gibi geliyooo yaw açsa tamamı açılır değil mi? sadece saha mı açılır. bide cm oyuncuların değil yüzlerini kollarını bacaklarını göstermekten acizken, sen ne ayak izinden bahsediyorsun??