lion33 arkadaşlar kafama takıldı bazı arkadaslar 2020 2040 larda oynuyo doğal olarak menajerin yaşı da 70ler de falan oluyo peki bu adamın ölme durumu yok mu yani manajer ölünce mi oyun bitio :o
dRaGaO ! hiç bi fikrim yoq cunqu ben en fazla 5 sene oynar sıkılırım bastan baslarım oyuna... ewt evertonu bıraqıp bastan Norwichle basladım...
fegabj Bu Oyun Bİtmİyo Heralde Ben Burda Rastladim Adam 2061'e Kadar GelmİŞ Ben En Fazla 2011'e Kadar Geldİm Sonra Sikiyor Tanidik Kİmse Kalmiyo KaÇ Futbolcunun Cenazesİnde Buluyon Ve Sana Ne Hİkmetse BİŞey Olmuyo
bjkartaL ewt hatta yaşını en fazLa o zamana kadar yapabiLion .. 900 sene de oynamak imkansız oLduğundan oyun bitmez ;)))
the killer Orjinal Mesajı Yazan: Aricci Bu oyun 2999 yılına kadar sürüyor.... o zamana kadar sen gerçek hayatta ölürsün :D
R2.ScHuMi_1 bu oyunu kimse bitiremez insan 2999 a kadar dayanabilirmi database icinde kaybolursun.........
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: hasangokcen bu oyunu kimse bitiremez insan 2999 a kadar dayanabilirmi database icinde kaybolursun......... Zaten save dosyasının boyutunu düşünsenize ..
Dabulu zaten sonsuza kadar sürdüğünü düşünün biz olmuşuk195 yaşında menajer amma komik olur yaw:))))))
efshane yaw 70 yaşınıza geldiğinizde öldüğünüzü ve oyunun bittiğini düşünsenize. sinirlenmez misiniz. adamlar da düşünmüş heralde.
_Ghost_ Orjinal Mesajı Yazan: Aricci Bu oyun 2999 yılına kadar sürüyor.... Bu oyun bitmiyor 2999 derken sallamış bundan eminim çünkü ben 3001 yılındayım ve oyundan hala hiç sıkılmadım günde yaklaşık 8 veya 9 sa oynuyorumdur.
_Ghost_ Orjinal Mesajı Yazan: efshane yaw 70 yaşınıza geldiğinizde öldüğünüzü ve oyunun bittiğini düşünsenize. sinirlenmez misiniz. adamlar da düşünmüş heralde. 99 yaşına geldiğin zaman kulüpten atılıyorsun sonra yine menejer ekleden menejer ekliyorsun :) ;)
2ampara***Womanizer yaa bi aralar biri sölemeişti 2060 ılına gelince karşına bi mesaj geliomuş mesajdada ölüdünüz yazıyomuş
SuperBamm olur mu öyle şey adam atıyorum 2 yaşında başlamış 59 yaşında ölmek her yigidin harcı degildir ehueheueheueheuehe
dRaGaO ! ghost bi screen koyda bakalım 3001 mi? gunde o kdr oynansan bile gelemezsin sanırım tatile cıkmıs olmaysaın artık 3 ay monitru kapatmamısındır...