Reis arkadaşlar sürümü 4.1.5 olan bi kardeşimiz varsa şöle bi yapalım ya.. mümkünse gece yapalım elin adamları turnuva bile yapmış yapabilirsek bizde yapalım ha bide dial up 56k sorun çıkarırmı ....
HTSigurdsson benim 4.1.1 version ama 4.1.5 i yüklerim senin için :) sadece bi sorum var 4.1.4 ü yüklemeden 4.1.5 i yüklesek çalışır mı? ve saat kaçta maç???
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: HTSigurdsson benim 4.1.1 version ama 4.1.5 i yüklerim senin için :) sadece bi sorum var 4.1.4 ü yüklemeden 4.1.5 i yüklesek çalışır mı? ve saat kaçta maç??? Hayır çalışmaz
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: =Reis= arkadaşlar sürümü 4.1.5 olan bi kardeşimiz varsa şöle bi yapalım ya.. mümkünse gece yapalım elin adamları turnuva bile yapmış yapabilirsek bizde yapalım ha bide dial up 56k sorun çıkarırmı .... Tabiki çıkarır . Karşındakini ağlatırsın ...
HTSigurdsson necro 4.1.5 ve 4.1.4 ün no cd crack ini nerde bulabilirim sen bilir sin bi link versen veya bulabilecegim bir yer...
Reis Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Tabiki çıkarır . Karşındakini ağlatırsın ... bideniyelim ya ayrıca tüm sürümlerde yaparız yeterki kitle sağlansın 4.1.4 de yukleriz
HTSigurdsson ya bana 4.1.4 veya 4.1.5 in no cd crack ini adam gibi bi link verin allahınızı severseniz bi türlü bulamadım fifacmtr de var ama çok yavaş iniyo 1 saat indi 12 kb kala bilgisayar takıldı...
HTSigurdsson Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Crack ile ilgili konuşmak vede alışverişini yapmak yasaktır arkadaşlar ... özür dilerim haberim yoktu...
Reis Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Crack ile ilgili konuşmak vede alışverişini yapmak yasaktır arkadaşlar ... ya iyi dionda zamanında mod ken açıyoduk biz böle konuları c nin crack i warez ortamına girmiyoki
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: =Reis= ya iyi dionda zamanında mod ken açıyoduk biz böle konuları c nin crack i warez ortamına girmiyoki Sen açtırıyorsun ama ben açtırmıyorum . Ayrıca crack in cm si mm si mi olur . Crack yasal değildir ...
HTSigurdsson Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Sen açtırıyorsun ama ben açtırmıyorum . Ayrıca crack in cm si mm si mi olur . Crack yasal değildir ... bisi sorcam oynadığın her oyun orjinal veya kullandığın herşey orjinal mi mp3 filan damı indirmiyon nette adamlar offical packler çıkarıyo cd sürücüm bozuk cd ile oynuyamıyorum ihtiyacım var cracke
NecromanceR Arkadaşım , sitede paylaşılması yasak dedim . Anlamıyorsunuz sanırım . Burası babamın sitesi değil . Kuralları ben koymadım . lütfen daha fazla ısrar etme . Bişi varsa özelime gel ...