newcastle ile oynuyodum ve uzun zamandır cm oynamamıstım dolayısıyla ilk sezonumda 6. sonraki sezon 3. ve nihayet 1. oldum amma yeni sezon basladıgında isler hic de umugum gibi degildi
1.oldugum sezonun kadrosunu yaklasık sayıyım cech-bonera mexes woodgate delacuesta-jenas(dmc oyunun en iyi dmcsi sonra imzalamadı benle kontrat)-dyer tuncay robert-fabiano ameobi tabi yedekleride unutmamak lazım farnerud baros boris martinez arteta
sezon bittiginde dyer 125mileuro ya manchestera gitti bonera ve jenas sozlesme imzalamadılar ve ikiside chealse ye gitti bende dyerın parasıyla ronaldinho kaka ve reyes i aldım ve ligin ilk 3 macında 1 galibiyet 1 maglubiyet ve 1 beraberlik aldım ve takımım berbat oynuyor keske takımı bozmasaydım diyorum.
buradan cıkarılacak sonuc super yıldızlarla bir yere varılmıyor bu arada tuncaya real madrid 220 mil onerdi ben 260 istedim :) ey fener ahalisi boyle bi yıldıza daha cok sahip cıkmanız lazım yok alexti olmaz tuncayı yedek bırakmayın (örn:real madridde her sey degisir raul degismez)
zaten sıkıldım newcastledan italya veya ispanya ligine baslayacam ama hangi takımı alcagıma karar veremedim sanırım betisi alacam ama o da cok guclu
bana boyle 3-5 mil transfer butcesi olan makul bi takım onerirseniz sevinirim