oguzdoldurur Beyler hep aynı soru soruluyor ama bu aralar yokmu hiç Mafia ,GTA, Far Cry gibi tadı damağımızda kalacak bir oyun.Şu an yoksa da en azından başarılı olabileceğine inandığınız oyunları ve mümkünse çıkış tarihlerini verebilir misiniz? :(
-Connect- True Crimes , ben almadım ama gördüğüm kadarıyla alıp da beğenmeyen yok , ayrıca GTA ve Mafia karışımı tam senlik yani. ;)
italiaahmet bizde yeni oyun istioruz ama kendinde solemissin bisuru konu var bole simdi nie yeni konu aciorsunki
Al PaC Ben varım. Eğer dediğin oyun LA: True Crime gibi bir şeydi herhalde. Bak oyunun adını bile hatırlamıyorum. Rezil kontroller ve kamera açıları. Vasat bir oyun. Bu arada al Splinter Cell: Pandora Tomorrow oyna veya Sacred a bir bak yalnız oyunda çok bug var. :)
Overkill soul reaver serisini(özellikle 2) tavsiye ederim, hem harika bir oyun hemde tam filmlik bir senaryoya sahip. Warcraft'ı oynamışsındır muhtemelen. Rise of Nations ve son çıkan ek paketi(thrones&patriots) fena değildir. Call of Duty'yide oynamışsındır..
IAdam Orjinal Mesajı Yazan: TheFahrix Singles: Flirt Up Your Life ( www.singles-the-game.de ) evet singles azdırıcı bir oyun ama pek güzel değil bence
SeRdAr3535 medal of honof:Pasific Assault 1 Eylül nba live 2005:19 Ekim PES 4:Ekimin sonu The Movies:2004 sonu GTA:San Andreas 20 Ekim (PS2) Need for Speed:Underground 2: Ekim +++++Half Life 2 ve Doom 3
oguzdoldurur The Movies umarım güzel bi oyun olur.Kendi filmimizi çekip başkalarına yollayabilecekmişik falan.İyi bir aksiyon çekeriz artık.
zorbey beyler kabus22 çıkcak inşalllah . Adamlar sitelerini güncellemişler yeni video eklemişler. Demekki hazırlıklar devam ediyo.
Ghulam Bodyguards Orjinal Mesajı Yazan: _Ghost_ Evet çıktı çıktıysa o zaman oynuyorsundur.Anlat Peki nasıl oyun ben çıkmadığından eminim ama :confused: