m_o_11 03'-04' Ingiltere D2 liginden aldigim Hull City adli takimi D1 e yukselttim bir suru genc futbolcu aldim. Sezon basi Premier ligten Bolton beni antronurluge istedi ? Ne yapmam lazim ? Bolton durumu vahim. Hedefleri ligten dusmemek..
m_o_11 Bana Bir de Amilli den teklif gelmisti kabul etmemistim. Size de boyle teklifler oluyor mu? Eski CM lerde hic olmamisti
kaan1984 bana da milli takımdan teklif geldi hem de fenerbahçede2 sezon üstüste şampiyon olmuştum teklifi kabul ettim hem fb hemde türkiyenin başına geçtim fb ile yine şamp. oldum türkiyeyide dünya kupasında 2.yaptım bi baktım kontratımı 2010'a kadar uzatmışlar süper bisy bu cm
dRaGaO ! bence boltona gitme o kdr genc yıldız flm aldın diyosan sakın gitme ama milli atakımalra git;)
the killer bence farklı bir adda save et bolton teklifini kabul et boltonu seversen orada kal sevmezsen save yardımıyla kendi takımına geri dön
KalkVeSavas Senin kariyerin bu sonuçta,birşey söyleyipte kariyerini batırırsan,kendimi sorumlu hissederim..:) kişisel saçmalık konularını sevmiyorum ben ayrıca forumda.