Evet arkadaşlar öncelikle bu forumdan giren arkadaşların sınavları nasıl geçti? Ben geçen yıl Lgs'de 680 , özel okullar'da ise 620 puan yapmıştım... :) Bi de şu sınavın sonuçları ne zaman belli olacak , bilen varsa söylerse iyi olur...!
Ben süperim o zaman senin yanında 905 puan yapmıştım bende geçen sene.
ben 850 ypmıştım he hehe
Ayın 20'sinde belli oluor galiba...
Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- Ben süperim o zaman senin yanında 905 puan yapmıştım bende geçen sene.
Orjinal Mesajı Yazan: -Connect-
ben 916 yaptım hehehehehehehe
haftaya belli olur sonuçlar
Sağolun beyler , ben de çok merak ediyorum girmedim ama bi arkım var onun için ;)
Bu arada ben Lgs'den önce sene başında 6 ay yatmıştım , son 2 ay ciddi çalışmaya başladım ama o kadar puan yapabildim...
Orjinal Mesajı Yazan: CaRMeLoAnTHoNy Sağolun beyler , ben de çok merak ediyorum girmedim ama bi arkım var onun için ;) Bu arada ben Lgs'den önce sene başında 6 ay yatmıştım , son 2 ay ciddi çalışmaya başladım ama o kadar puan yapabildim...
Orjinal Mesajı Yazan: CaRMeLoAnTHoNy
6 ay yatarsan olacağı oydu saten..
:) Napıyım ciddiye almadım , ilk 6 aydan sonra hafta içi 1 veya 2 gün babam geldi beni çalıştırmaya (ayrılar annemle) , özel hoca geliyordu her cuma genellikle matematik için (ara sıra da Fen) ama sonucu kötü oldu diyebilirim de okul fena değil.. Özel Okullar Sınavı'nda Saint-Michel'i kazandım..!
ben 4 sene evvel 803 yapmıştım..
Ben geçen sene 918 yapmıştım.(fen puanı)
Ya bi de ben şu Özel Okullar Sınavı'nı da merak ediyorum.. O ne zaman belli olacak? Lgs'den önce mi yoksa sonra mı belli olacak? Belki bizim arkadaşlar gelebilir bizim okula diye..!
Ne zaman belli olchak bilmiorm ama geçen yıl ben şu puanları yapmıştım ;
Lgs = 720
Özel Okullar = 740
Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ ben 916 yaptım hehehehehehehe haftaya belli olur sonuçlar
Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_
:) Hangi okuldasın peki?
Bu arada öss,lgs,özel okullar vs. vs. hepsi birlikte açıklanabilirmiş , yani bunu bu sene giren bi arkadaşım söyledi ne kadar doğrudur bilemem...
Ya çok merak ediyorum cidden sonuçları hemen belli olsun :) Şimdi bi kız var bayağı güzel onun nereye gideceğini aşırı merak ettim şimdi ;)
Yarın belli oluyormuş ÖSS ve YDS'nin sonuçları. Herhalde Lgs ve Özel Okullar da 1 hafta içinde belli olur.
Ya yakında belli olacak da sen biraz sakin ve sabırlı ol ya eninde sonunda öğreneceksin arkının nereye girdiğini.. Sabret 3-4 gün daha! :)
Evet biraz daha sabretmem gerekli :)
Ne demişler , sabreden derviş muradına ermiş! :) Inşallah ben de erecem ;)
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: