Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: Spocket TSL'de, Master League Default Team'deki : Onur(Spocket) :D Zuahaha :D :D..Güzel tespit..
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: engin18 bence van nistelrooyy ile luis fabiano Bence Luis FABIANO o kadar da iyi değil..
Tyler Durden bence Henry,Shevchenko ve Recoba özellikle Recoba inanılmaz, gerçeğiyle hiç alakası yok ama oyunda manyak bir adam solda da oynatabilirsin ortada sahada ise Rivaldo bir numara!!!!!!
NayguleR En iyi Henry abi geçen bi maç yapıyodum 5 yıldıza***** üç gol attım üçüde uzaktan doksana iki topuda direkten dödü büyük oyuncu ;)
Bule Tam bir forvet değil ama Manuel Rui Costa oyunda süper.. Hem freekick hemde uzaktan vuruşları çok isabetli.. Beni ML de çok kurtardı valla.. :)
Kevin Garnett Ben Derim Ki: bu ünvana layık 4 adam vardır ve 2'si efsane oyunculardadır 1-Diego Armando Maradona 2-Gheorge Hagi 3-Luiz Nazario de Lima Ronaldo 4-Vitor Borba Ferreira Rivaldo ama... Tüm Zamanların En İyi Oyuncusu MVP Kevin "The Kid" Garnett'tir!!!
ksspor38 Shevchenko,Hakan Sükür,C Ronaldo bunlar bence Iyi bir Forvet üclüsüdür,Orta sagda Gökdeniz, Mboma,Deco Defans Stam, R.Song, Van Buyten,Conceiçao Bir Takimi yasmisim yaaaa neyse benim takim bu Master ligte acayip oynaniyor Üc yildizi takdim bile