Elik Merhaba, Nasılsınız forum sakinleri. Ne var ne yok? Bir süredir herkesle uzağım ama sanmayın ki aklımda değilsiniz. Uzun bir süre sonra ilk mesajım. Hem de malum yerden atıyorum bu mesajı. Şimdilik kısa keseceğim. Herkese selamlar...
Dej@vu **Abi seni tam olarak tanımıyorum ama hakkında çok şey duydum..seni en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz..kendine iyi bak..**
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: amateur Seni çok özledik Elik nerelerdesin?Sensiz hiç çekilmiyor bu site :( Hop hop ...
efshane walla biyerlerden hatırlıyorum ama çıkaramadım. küçükken görmüş olabilirim ama küçükken cm oynamazdım ki ben. fifa olayına girmiştin di mi sen?
caglar23 adını çok duydum ama hakkında bişey bilmiyorum ama en kısa zamanda seni aramızda görmek istiyoruz...
frankly Orjinal Mesajı Yazan: Elik Merhaba, Nasılsınız forum sakinleri. Ne var ne yok? Bir süredir herkesle uzağım ama sanmayın ki aklımda değilsiniz. Uzun bir süre sonra ilk mesajım. Hem de malum yerden atıyorum bu mesajı. Şimdilik kısa keseceğim. Herkese selamlar... askerden gelince bize anılarını yazarsın ok?
Zombie Abi nasıl askerlik yapıyorsun sen anlamıyorum :) Yazıcımı oldun naptın irtibatı kuramadık zaten senin telsim yüzünden :) Kendine iyi bak herkes tatile çıktı bir biz kaldık ,sende tatilde sayılırsın zaten :D