R2.ScHuMi_1 evt beyler bende ilginç bir olay yaşandı buffon kaleden kaleye gol attı yorumlarınızı bekliyorum sizde böyle şeyler oldumu
gereksiz kaleden kaleye çok rastlanan bi olay forumun eski konularında olucak diye hatırlıyorum ama yinede buffona helal olsun hayranımo kaleciye
theodyssey Bende de bizim bi salak karşı sahadan geri pas vererek kendi kalesine gol atmıştı. Angut kaleci de seyirci.
NecromanceR Çok güzel gerçekten . Ayrıca diğer insanlar gibi , ortaya konu atıp kaçmamışsın . Direk kanıtı koymuşsun . Teşekkür ederim ayrıca ...
the killer Orjinal Mesajı Yazan: hasangokcen evt beyler bende ilginç bir olay yaşandı buffon kaleden kaleye gol attı yorumlarınızı bekliyorum sizde böyle şeyler oldumu bende de rüştü attı kaleden kaleye
Sirhot buffonun long shot 20 heralde ehheeehhe bende attım hem buffon hem toldo ile ama böyle şeyler işleri cıvıtıyo ama asist var o gerçektede oluyo mesela cordobanın chelsea maçında sergen e yaptığı asist
CHaMPioN77 :mad: :mad: abi ben bu golu nie goremiyorum maç 1-1 bitiyor golleri trezeguet ile totti atıyor dimi :mad: :mad:
tottibattu arkadaşlar buffonu tek forvet oynatmayı düşünüyorum...adam atıyo abi...yalan sa yalan diyin..