Orjinal Mesajı Yazan: goti
dediim gibi işlemcisi benim gibi 1 ghz olupta ekran kartı 9600 xt olan ve 256 mb ramı olan az şahıs vardır.ama ne zaandır oynamayı düşünmedim boyunu şimdi oynayabilirmiyim die düşündüm çünkü gereksinimi benimkini aşan bitakım oyunları canavar gibi oynadıımı görünce şansımı denesemmi diyorum.çünkü halflife 2 deus ex iw far crygibi oyunları özellikle benimkinden çok yüksek sistemlerde kasıldıını ancak bende full detail olmasına ramen rahatlıklana oynadıımı görünce bi el atsammı dedim.bikaç arkadaşımda 2.6 ghz p4 1024 ram ve fx 5600 ekran kartıyla bu oyunlaru oynarken gördüm ve benim oynadııma göre gerçekten iirenç bi kalitede oynuyolar şaşırdım doorusu.üstüne üstlük doom 3ü bunnardan daa raat oynuyolardı. :confused: nie öyleki çok garip bende sistemim kötü die üzülüyodum deiştiricem gerç bikaç aya kadar ama nediyonuz alıp oynama ihtimali varmı bu olaylar karşısında. :confused:
saçmalamışsın abi.....yani adamın sistemi seninkinden kat be kat iyiyse...mantığın alıyo mu nasıl senin gibi full detail de babalar gibi çalıştırsın....ben sana söyliyim, senin ya iyi grafik anlayışın farklı, ya da fps'yle alakan yok.....(fps derken oyun türü olanı değil ama he...)
sen o sistemle bi kere doom da hiç bi şekilde full detail'in yüzünü göremezsin, görürsen de 10 fps'ye ya olur ya olmaz...
bu arada kusura bakma dostum, valla bu tip iyi çalıştırır çalıştırmaz tartışmalarında nedense sinirleniyorum, halbuki biliyorum ki sinirlenicek bişey yok ortada....özür diliyorum senden de bu yüzden...