zorbey Orjinal Mesajı Yazan: DaRKNeSS Bir kere sen üstüne vazife olmayan konularda yorum yapmaman lazım..Sen onun avukatı mısın ki, onu bana karşı savunuyorsun... Dırdır konusuna gelince, ben içimden geleni yazsaydım esas o zaman ayıp olurdu, sırf forum kurallarını ihmal etmemek için terbiyemi takındım..Ama bu laf da ağır olduysa, gene de özür dilerim.. Ben yer konusunda yardımcı olabilmek için bir anket açtım..Hatta ben zaman belirlemedim, siz kendi aranızda cmts buluşulcak diye belirlemişiniz..Biz burda insanların kafasına silah dayayıp buluşmayaca gelceksiniz diyecek halimiz yok..İnsanlar istiyorsa birbiriyle tanışmak, yeni arkadaşlıklar edinmek, o zaman buluşunur.. Ama siz kendi aranızda anlaşamamışsınız, ondan sonra da gelip "daha belli olmadan niye anket açılıyor" diyorsunuz.. insanlık hali. Özür dilemek ergenliktir her zaman söylerim. yardımcı olmaya çalışmanda çok güzel bişey.Saygı duyarım
CaRMeLoAnTHoNy Orjinal Mesajı Yazan: CaRMeLoAnTHoNy Tamam DaRKNeSS kusura bakma söylememem gerekliydi ama işte söyledim , senin suçun yok sen yardımcı olmaya çalıştın sağol. Bunu sana yazmıştım DaRKNeSS , belki görmemişsindir...