Knight Rider Arkadaşlar ben video dosyalarına (özellikle avi için) mp3 eklemek istiyorum. yani bir görüntüyü klip haline getirmem lazım. bu iş için önerebileceğiniz programlar varmı? Biraz acele olursa sevinirim.
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Gold studio diye bir program wardı . O bu işi görür ... eywalla. bu programa bir link verebilirmisin? goggledan aratıyorum alakasız şeyler çıkıyor. indir com dada yok.
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: aozen55 adobe premier 6 bunu kullan programı buldum indiriyorum şuanda. Fakat program deneme sürümü? yani uzun vadede kullanmam için crack lazım.. crack'ini nereden bulabilirim?
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: aozen55 bende var mailini söle gönderim kötü birşey oldu! yüklerken kilitlendi kaldı. boşuna bekledim. şimdi bana programı yüklemem için sağlam bir link lazım?
Knight Rider tamam hepsini çözdüm. programı yükledim crack fln herşey tamam.. yalnız üzerine mp3 yapıştıracağım avi dosyasını açmıyor. program avi formatını desteklemiyor???
blind guardian benim arkadaşım onu windows moviemaker'la yapıyo ama tabi koyduğu videolar avi formatında mı onu bilmiyorum ama biz onun telefonuyla bi film çekmiştik okulda amatörce ona şarkılar filan koymuş moviemaker'la
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo benim arkadaşım onu windows moviemaker'la yapıyo ama tabi koyduğu videolar avi formatında mı onu bilmiyorum ama biz onun telefonuyla bi film çekmiştik okulda amatörce ona şarkılar filan koymuş moviemaker'la hangi windows'ta var movie maker? ben 98 kullanıyorum hiç dikkatimi çekmedi.