cHoLdAxX Bi ara editörde bi oyuncu yarattım. Ama şimdi silmek istiyorum. Ama Data Editor'de oyuncu yok! Yeni oyun açıyorum yine yok. Ama Resume Game seçeneğini seçince oyuncu birden war oluyo! Bi de alakasız ama bana Amerika kıtasındaki iyi bi takım ismi yazarsanız sevinirim.
zkan arkadaşım eğer sen oyunun kendi editörünü kullanıyosan orada yaptığın değişiklikler senin save ettiğin oyunu etkilemez...yani oyuna başladıktan sora editörden ne kadar silersen sil o senin oyununu etkilemez.. yeni oyuna başlarsan ozaman yaptığın değişiklikleri görebilirsin..inşallah yardımcı olabilmişimdir.. hee ama sen save game editör falan kullanıyosan onu bilemem..
zkan ne yazıkki...onun için dediğim gibi save game editör diye bitane var... onu indir istersen.. sitede olması lazım.. gerçi ben kullanamadı çünkü oyunun versiyonunuda arttırmak gerekio onu kullanamak için
cHoLdAxX eğer MCM editör'ü diyosan onu açıyorum, load game diyorum, açılıyo ama oyuncu ismi girdiğimde hiçbişey çıkmıyo.
NecromanceR Ya ne linki . Kimse sitemizin nerede olduğunu bilmiyor mu ? Sadece SCN forum mu sanıyorsunuz . Girin bi sitemize , bakın edin . Eleştirin ... http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=cm/index Ayrıca son bi kez daha link veriyorum , bir daha yok ama . Buyur al bakalım ...
cHoLdAxX MCM editörü 4.1.5'te çalıştıramadım. Oyuncu ismi yazıyorum ama bişey çıkmıyo. Siteyi tabii ki biliyorum. Ayıbettin ;) Highlight Abilities, SuperPack v3.0, yamalar nereden bulunabilir ki başka?
cHoLdAxX Nasıl? Ykarıda sorunumu yazdım. Program açılıyo, Load Game'e tıklıyorum, Player Search'e isim yazıyorum ama listede hiçbi oyuncu çıkmıyo.