Nirvana'nın kötü şarkısı yoktur zaten ama en iyilerinden biri smells like teen spirit'dir. Cranberries'in zombie başta olmak üzere birçok şarkısı iyidir. Ama şüphesiz bu işin devi Pink Floyd'dur. dark side of the moon albümünden kötü şarkı seçmek imkansızdır hepsi harika ama özellikle any colour you like çok iyi. Onun dışında the doors, sex pistols, offspring, rolling stones, deep purple ve pearl jam'de en iyi şarkısı şudur denmekte zorlanılacak gruplar..
**NoT:** Metallica rock grubu değildir, metal grubudur!
**Uyaran NoT:** "Nirvana'nın yaptığı rock'sa avril'in yaptığına rock demek nirvana'ya hakaret olmazmı" şeklinde bir düşünceyi savunuyorum. Ama bunu başklarına kabul ettirmek gibi bir düşüncem yok. O yüzden italiaahmet "ya ciddi ciddi o salak sarkilari dinliomusun? neyse herksin gorusune saygi var ama benden sana bi abi tavsiyesi bosver o salak kizi, biraz rock dinle..." şeklindeki mesajını gören kişi "haa italiahmet böyle diyor o zaman ben dinlemeyeyim bunu" demez, aksine sana cevap verir, tartışma çıkar. Tecrübelerimden biliyorum. O yüzden herkesin dinlediği kendine, kimsenin kimseye karışmak gibi bir lüksü yok burada..