ThE_s2d beyler ben championlar liğinde elenmiştim.baya maçlar oynandı.finale bakayım dedim final: GS - FB sizin başınıza böyle şeyler geldimi
ThE_s2d ne şakası be harbi diom bir kerede benim takım ve g.antep yarı finale çıktı. böyle olaylar size de olmuştur herhalde :D
ThE_s2d bu yazıyı yazdıktan sonra bilgisayarı format atmaları için verdim. diyeceksinizki scn'ye nasıl bakıyorsun.scn'yi internet kafeden takip ediyorum. sonuca bile bakmak nasip olmadı. ;)
CanArya bendede gs ortalarda veya nadiren üstte beşiktaşta küme düşmemeye oynuyo şampiyonlar ligine diyarbakır gaziantep filan katılıyor
zkan bu bana pek inandırıcı gelmedi..kusra bakma...sallıyon gibi geldi.. tamam bazen hatalar oluyo cmde ama genelde maç motoruyla ilgili oluyo bunlar.. yani maç esnasında aptal şeyler olabiliyo ama senin bu dediğin birazsaçma geldi bana.. resmi koyabilseydin ozaman diyecek laf yok
zkan Orjinal Mesajı Yazan: zkan bu bana pek inandırıcı gelmedi..kusra bakma...sallıyon gibi geldi.. tamam bazen hatalar oluyo cmde ama genelde maç motoruyla ilgili oluyo bunlar.. yani maç esnasında aptal şeyler olabiliyo ama senin bu dediğin birazsaçma geldi bana.. resmi koyabilseydin ozaman diyecek laf yok arkadaşım kusra bakma ya ben yannış annadım galiba :o ben sandımki sen feneri yada 6syi yönetiyon... elenmene ramen finalde görüyon falan.. neyse kusra bakma... saçmalamışım işte.. :D
Knight Rider benim oyunda benim bıraktığım sakaryaspor gruplardan fln çıkıp en maksimum çeyrek finale kalıyo. bir defa yarı finale geldi ama.
mazlumfirari bende d.bakır g.antep uefa kupası finali oynadı bende ş.l. kazandım süper kupa finalinide d.bakırla oynadım ve kazandım d.bakırın hocasıda daum du
Frostmourne bende ukrayna liginde oynadıım zaman, ukrayna milli takımı dünya kupasını, awrupa şampiyonasını rahatlıkla kazanıo...bu da ilginç
haydin Orjinal Mesajı Yazan: CanArya bendede gs ortalarda veya nadiren üstte beşiktaşta küme düşmemeye oynuyo şampiyonlar ligine diyarbakır gaziantep filan katılıyor benim oyunlarımdada beşiktaş sürekli küme düşüyor g.saray orta sıralarda kalıyor. kaliteli futbolcu alamıyorlar ellerindeki futbolcularıda satıyorlar
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: haydin benim oyunlarımdada beşiktaş sürekli küme düşüyor g.saray orta sıralarda kalıyor. kaliteli futbolcu alamıyorlar ellerindeki futbolcularıda satıyorlar türkiyede yabancı sınırı oldukça bu sorun dewam eder bence
KalkVeSavas 1- fb oyunda her zaman başarısız bir takımdır,yani dandik transferler yapıp kısa sürede dibe vuruyor...ben volkan arslan ' ı fenere 9.75 MN ye satmıştım..eğer fb yi pc yönetiyosa,yani sen değilsen..inanmam buna.