bende murat tekmen abimizin yazdıgı kaynaktan aklıma geldi işte yazı şu
------------------------------------------------------------------------
CM EFSANESİ Bu yazıyı hazırlamak hiç de kolay değil, Cm bir efsane ama bunu hak ettiği şekilde sizlere aktarmak beni bir hayli zorlayacak. Kafamdan binlerce düşünce akıp gidiyor umarım düzgün bir şekilde anlatabilirim. Yıl 1993, ilk Cm Amiga için üretildi. Sadece İngiltere Liglerini kapsamakta idi. Oyuncu isimleri gerçek değildi ve sadece ik kişi tarafından hazırlanmıştı. Paul ve Olyver Collyer kardeşler. Oyunun dağıtımcılığını Domark üstlenmişti. Oyun sadece text tabanlı idi ama inanılmaz keyifli idi. Maç esnasında neler olduğu yazı olarak bize sunulurdu ve maçın zamanını hızlı bir şekilde geçmek için Space tuşuna basardık. O sıralar ben Amiga’sa Sensible Soccer ve Street Rod oynayarak günümü geçiriridim taki bu efsane ile tanışana kadar. Bir anda hayatımı bu oyuna adamıştım. Bütün gün oyunu oynar, okulda ders esnasında kadrolar ve taktikler üretir eve gidip oyunu oynamak için sabırsızlanırdım. Ama sadece hafta sonları Amiga’mı kurmama izin verilirdi ve bunu beni kahrederdi. Derken diğer Cm piyasalarda idi. Cm 93 yine İngiltere Liglerini kapsıyordu fakat gerçek oyuncu adları vardı ki bu bambaşka bir tad almamıza imkan verdi oyundan.