yav bana şöle güzel modern bi türk ismi söler misiniz? :D
Ya çok acil lütfen....
Meselaaaa **Barış** olabilir...
modern sarp olabilir
Serdar <<<<<<---------Kesinlikle benim adımdır ...
Saolun beyler fikirler güzeldi Ya benim kitap yazan bi tanıdıık var kitabın yarısı bitti ama kahramanalrın ismi yok yani sadece erkeklerin ismi yok sizce yabancı isim mi iyiy olur yoksa türk ismimi mi?
berk, berkay, berkant, burak, bora, alp, alper
Orjinal Mesajı Yazan: metin27 Saolun beyler fikirler güzeldi Ya benim kitap yazan bi tanıdıık var kitabın yarısı bitti ama kahramanalrın ismi yok yani sadece erkeklerin ismi yok sizce yabancı isim mi iyiy olur yoksa türk ismimi mi?
Orjinal Mesajı Yazan: metin27
Türk ismi daha iyi olur... Bu arada desene ünlü olacaz ;)
walla hiç farketmiyor... yabancı isim daha janjanlı duruyo ama...
kesinlikle Türk ismi ...
Beyler bide sizce kitabı nasıl sattırırız kitabı karddeşim yazıyo ve harry potter dan iyi oldu bence fena değil ama bi fikir verin ben ondan paraları alır bölüşürüz....
Muhammed Ali
kübra
en karizma karaktere efe ismini koy:)
Caner :) Buda benim adım !! :)
Güzel ama dimi?
Orjinal Mesajı Yazan: metin27 Beyler bide sizce kitabı nasıl sattırırız kitabı karddeşim yazıyo ve harry potter dan iyi oldu bence fena değil ama bi fikir verin ben ondan paraları alır bölüşürüz....
Olur mu öyle şey canım? Bu forumda kimse öyle para istemez yani onun ve senin hakkın o para ben sulanmam valla açıkçası..
Işte önce git sor bakalım bi yayınevine bu işler nasıl oluyor falan diye sonra gel burda söyle de ona göre kazık falan yeme! ;)
walla en büyük iş reklamda... reklam yoksa, satış da yok... çünkü; zaten ortalık kitap kaynıyo... kim hangisini alsın???
abdulcabbar,abdulkarim,abdulwahad:)
bilgin,lemi,engin,
drago, olm o dava bitti... yani isim bulma davası... :D
Orjinal Mesajı Yazan: metin27 yav bana şöle güzel modern bi türk ismi söler misiniz? :D
ya millet sülemeyi unutmus en moderni KAmİL olurdu
kamil?
süper bir isim walla... kulağa da çok melodik geliyor... :D
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: