Merhaba beyler sizle bir şey paylaşmak istiyorum.zaten bir derdim olunca eğer bir yardım alamazsam yada alacağımı düşünemezsem hemen buraya koşuyorum.ilk önce bu güveni bana verdiğiniz için teşekkürler.sorun şöyle:
Geçen gün babama dedim ki;baba yeni bilgisayar alalım mı,çok eskidi?o da tamam dedi sağolsun,ama hala almadık çünkü babam İstanbulda değil.bir yandanda elektro gitar istiyorum,geleceğe dair.yani ne bileyim mor ve ötesi,korn,linkin park,red hot chili peppers...vs..vs gibi bir müzik grubunda olmak istiyorum yani ekmeğimi müzikten çıkarmak istiyorum tabi bunu aileme söylesem hayır derler biliyorum. ok? şimdi sakın ikisini birden alın demeyin bana,çünkü sorun biraz duygusal (anlamışsınızdır zaten).şimdi kafamdaki asıl sorulara gelelim
1-yeni bilgisayar alıp,kafamdaki müzik hayalini silip,yeni oyunlara mı dalsam.böylece arkadaşlar içinde yer edinmiş olucam.çünkü en iii bilgisayar bende olcak(manyak bir sistem hazırladım da).e tabi böyle olunca öss ye manyak hazırlanacam ve ilerde mimar,bilgisayar mühendisi falan olup çıkacağım.ama ben böyle şeyler olmak istemiyorum.
2-yeni elektro gitar alıp,bir gruba gidip şimdiden geleceğimi hazırlasam.tabi bu aptal bilgisayarda duracak.ama bu sorudaki esas korkum şu.ya başarılı bir grupta olamazsam.yani albüm falan çıkaramazsak,büyük bir isim olamazsak.sonra çok geç olur benim için mimarlık,mühendislik falan . Ama birde başarılı olursak,düşünsenize.sizi seven koskoca bir halk,sizin yaptığınız her şeyin arkanızda,ün,şöhret falanda filanda.
İşte kafamdaki sorular böyle,bir yanda mimarlık,yada mühendislik.bunlardan birini olunca size verilecek olan bir koltuk ve yöneteceğiniz kişiler.bir yandanda riskli bir yol,ama eğer bu yoldan başarıyla çıkarsan çoğu şey benim olacak;çoğu istediğim şey.sizce ne yapmalıyım,lütfen akıl verin bana!!!şimdiden sağolun...