Orçun İNCE arkadaşlar 2009 yılındaki personellerim capello, fatih terim, leo, dinamo kiev in teknik direktörü, arsene wnger.................
Orçun İNCE ya giriorum personel aramaya ordan işsizlere bakıyorum tanınmışlıkları süper ve çok iyi olanları alıyorum mesela gecen hafta capelloya bi takımdan teklif geldi menejerimiz ol diye capello chealsede mutluyum diye reddetti!!!!!!!
demon1c Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE arkadaşlar 2009 yılındaki personellerim capello, fatih terim, leo, dinamo kiev in teknik direktörü, arsene wnger................. bana kalırsa snn bu sülediin doru deiL ..çünkü diosun arsene wenger , capello...bunlar bi tek manager lik tekliflerini kaBUl ediO..asistan menejer koç fln olmUo ne kadar para werirsen wer gelmİO..bende 2012 yılındayım daa bi tanesini alamadım
Orçun İNCE söleyin screen shot koymayı göstereyim capello baş antrenör fatih terim de koç..............
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE söleyin screen shot koymayı göstereyim capello baş antrenör fatih terim de koç.............. Orçun , özelden bana ulaş . Hatta gayet güzel bişey dediğin gibiyse , siteye görüntü olarak bile koyarım ...
tottibattu Orjinal Mesajı Yazan: demon1c bana kalırsa snn bu sülediin doru deiL ..çünkü diosun arsene wenger , capello...bunlar bi tek manager lik tekliflerini kaBUl ediO..asistan menejer koç fln olmUo ne kadar para werirsen wer gelmİO..bende 2012 yılındayım daa bi tanesini alamadım abi öyle deme,, adamların durum wahim demekki parasız kalımışlar,,para insana herşeyi yaptırıyoo..para war huzur war....
bjkartaL abi o nsL oLuo yaaa ben 2016 da boştaki en dandik teknik adamı bi>Le yard. antr. yapam1om bu nsL oLuo ??
fegabj BAK ALLAH'IN İŞİNE onca sene bunlar beni peşinden koşturdu saçımdaki saçlar beyazlaştı yine de kabul etmediler nası yaptın bu işi ya