bay_gizemli o da patronları olsa gerek... hadi tom, şimdi sağ yap... hey sen karabaş, hafif sol... aha da tamam ittirin şimdi... filan diye komut veriyodur... :D
CaRMeLoAnTHoNy Şimdi hatırladım ya bizim evde bi kanarya vardı 6-7 yıl önce dedem bakardı ama ben o zaman o evde oturmazdım , şimdi oturuyorum yani kuş varken ben orda oturmuyordum.. Günün birinde öldü aniden zavallı hayvancık :(
bay_gizemli yine de başın sağolsun kardeş.... ne diyeydim... başın toprağa gömüle mi diyeydim????? :D
CaRMeLoAnTHoNy Tamam sağol... O yüzden işte ben hayvan bakmayı sevmiyorum aniden bi gün ölürse diye.. :(
bay_gizemli walla daha fosilini filan bulcan da... sonra genetik in çözülmemiş %1'inin çözülmesini bekliycen de, daha sonra o fosil dna sını çıkarıp sana yeni bi t-rex yapacaklar da... bence asıl sorunun fiyat değil zaman olmalıydı.... ;) impossible is nothing ama bu çok farklı bişey... :D
bay_gizemli walla bak bunu akıl edememiştim... ben balıklara elektrik vermeyi çok sewiyorum da çok çabuk ölüyolar... bak 2-3 güne kalmaz gidip lepistes alıp biraz daha elektrik veriyim... :D