Knight Rider sizce uyumsuz ikililer varmı? Mesela ben Eliakwu ile simonetta'yı beraber oynatıyordum ikisindende hiç iyi verim alamadım. hemde eliakwu worldclass forvet simonetta ise cultured forvet olmasına karşın. özeliikle eliakwu dökülüyordu. bende alt yapıdan tanzi diye bir adam çıkarttım. şimdi simonetta ile tanzi döktürüyorlar!
dRaGaO ! evet bende war rooney todorov evertondayım rooney coşuyo ama todorv bi sezonda yani işte 46 mçta 24 gol attı anca artık yeni sozlemesi biten oyuncular aldım ve onun yerine Juan Pablo Angel'i oynatım.
iN-T-CoMe Robinho - Todorov ikilisi de çok uyumlu diiL hani .. Genelde Todorov daha çok gol atıyor . Bunun sebebi ise Todorov un takım çalışması 3 Robinho nun qi 15 .. Todorov geleni kaleye vuruo Robinho arada bir pas atıo ;)
detonator139 bende louis fabiano cok sorun yarattı newcastle da yok ingilizlerin yasam tarzına uymamıs iyide ben adama 15 mil euro saydım acaba bu is editorle felan duzelir mi gol ortalamasi 9mac 4 gol duzelmesse sene sonunda gonderiyim ama buyuk ihtimal sezon sonunda barosa imza attıracam gayet gusel bi kadrom oldu..
bilgin1987 R.Sociedad a ilk başladığımda nihat-kovacevic yaptım pek iyi olmadı sonra braatheni aldım braathen-nihat biraz daha iyi halde, şimdi braathen-baros yapıyom süper :rolleyes:
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: kamilovic walla bilmem takım oyunları kac o futbolcuların??? Sİmonetta'nın galiba 7 fln eliakwu'da öyle bişeydi. Fakat alt yapıdan yetişen tanzi'nin 2! Simonetta ile mükemmel oynuyorlar!
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: dRaGaO ! aslında uyumsuz oyuncuları oynatınca coq gol pozisyonu yasanıo ama atamıolar dime beyler? öyle 2d maç motorunda gösterilecek kadar iyi pozisyonlar olmuyo. Tüm maçta 2 veya 3 tane basit pozisyon oluyo.
fegabj Orjinal Mesajı Yazan: tottibattu birbirlerini kıskanıp pas wermeme ihtimalleri war,,, doğru söylüyosun bende chelsa ile henry ile mutu bi kaşık suda boğacaklardı birbirlerini :p