[POWER] Bak nacromancer ben burada duygusal bir sıkıntımdan kurtulmaya çalışıyorum sen konuyu siliyorsun.Bir daha uyarmam!!!
Dej@vu **Sen ne diyon ya..Sen kimi uyarıyon dingil.. :mad: burası forum chat değil..adama öçzelden ulaş.....**
snakeman Evet forum kuralları diye birşey var hiç okumadınmı herkes böyle kafasına göre konu açsa burası ne hale gelir bi düşün!!
Kaurismaki çocuk 14 yaşında hiç bir yetkisi yok 21 yaşında görevlerinin hadi hesabı olmayan birine uyarmam diyor zuhahahahahhh :D :D konu kilitlenecek kesin kou boş zaten ben de burayı bulmuşken memleketteki bütün akrabalara slm yolluyorum :D ...
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) ne konusu açmış anlayamadım Atıl Konu Forumda görürsün Hami(10)...Ala ala bi Tatiana için yapılacak şey mi bu... :D :D
Bat Orjinal Mesajı Yazan: dej@vu bana mı diyon??? :cool: Konuyu açana söylüyorum, da sen nasıl üstüne alındın? :D
uabhgs31 Orjinal Mesajı Yazan: 'Bak nacromancer ben burada duygusal bir sıkıntımdan kurtulmaya çalışıyorum sen konuyu siliyorsun.Bir daha uyarmam!!! kimi uyariyon olum! kimsin? nesin? olayin ne? haddini bil! :mad: hadi diyelim uyarin dikkate alinmadi (ki alinmayacak) naapçan? :mad:
Reis sorunun varsa doktora git koçum ben yıllardır netteyim hiç nette tehtit edipte dediğini yapan görmedim kendi kendini o kadr insana rezil ediyosun ben olsam kapamam bu konyu açık kalsın bu arkadaş burda kendince canpolatlık yapsın
efshane yeter be. sanal kabadayılığı bırakın da diğer konuları bi gezinin. burdan daha önemli konular var.
uabhgs31 Orjinal Mesajı Yazan: =Reis= sorunun varsa doktora git koçum ben yıllardır netteyim hiç nette tehtit edipte dediğini yapan görmedim kendi kendini o kadr insana rezil ediyosun ben olsam kapamam bu konyu açık kalsın bu arkadaş burda kendince canpolatlık yapsın koçumsun reis