CaRMeLoAnTHoNy Bu akşamki bölüm de güzeldi ama Deniz Akkaya yine çok felsefe yaptı :( Neyse güzeldi özellikle de Cansu Dere'nin müthişşşş frikiği ( Ne büyük bi abazalık bu böyle?! ) :)
CaRMeLoAnTHoNy Dün gece yine güzeldi valla her zamanki gibi :) Şu Cansu Dere'nin yavşadığı herif Tamer(Fabio Cannavaro) :D amma ballı lan karıyı kapıyor ya , ballı herif :D
Overkill kanal d'deki omuz omuza ve show'daki metro palas sex and the city'nin türkiye uyarlamasıdır. Ha bana sorarsanız izledinmi diye üçünüde izlemedim..
CaRMeLoAnTHoNy Ya kaçırdım geçen bölümü aman be televizyon doğru dürüst kanal almıyordu gittiğim yerde.. O yüzden kaçırdım ama Çarşamba akşamı mutlaka izlerim!
CaRMeLoAnTHoNy Evet maçtan sonra baktım adını bilmediğim , daha önce görmediğim acayip bi dizi vardı. Nedense yeni bölümü yoktu :confused:
*{Bå®ô$_1905}* Yaw beyler bu diziye noldu? 6-7 bölüm verildi , daha sonra bitti. Daha sonra ekrana geri dönecek mi acaba?!
Polat Ya biri köy dizisi çıkarıyor.Oda konusu rezalet.Öbürü neymiş yok silahlar felan,şimdide başımıza şehirli garılar çıktı.Hiçbiri 5para etmez.Kurtlar Vadisi'nde bile abartma var.Karşıdan gelen adam sap gibi yürüyor:):):)nebu ya?!
Hami(10) dizi bitti yada yaz molası verdler ama bu dizinin tutmadığı belli çünkü gece 11 de yayınlıyorlardı zaten bence güzel diziydi ben izliyodum hep
*{Bå®ô$_1905}* Aslında "Sex And The City"'nin türkçesi diolardı. "Sex and The City" deli gibi izlenme rekorları kırıordu ama "Metro Palas" pek izlenmedi herhalde...
*{Bå®ô$_1905}* Ewt beyler bu diziyi sewenler içn bi müjde.. Bugün Show'da reklamını gördüm. Yeni bölümleri yakında geliormuş. Ama bilirsiniz Show'Un huyudur sonradan yayın akışını bozar o herifler :)