ufuk_abay Ben Underground U Onlİne Oynuyorum Nİckİm: Orumbocuk --aÇtiĞim Oda: Orumbocuks Room Benİmle YariŞmak İsteyenler Bana Özel Msj Atsinlar
WtkeyLNn abi sen oyunun orjınal sıtesıne uye ol sonra oyuna netten gır orada 1 . nın puanına bak gör eğer yıne yarşmak istern ben her zaman hazrıım
MFK-1 abi sen oyunun orjınal sıtesıne uye ol sonra oyuna netten gır orada 1 . nın puanına bak gör eğer yıne yarşmak istern ben her zaman hazrıım Niye sen misin ki 1.
-Connect- Ufuk ben ekledım senı lısteye ama ben genellıkle aksamları gelıyorum sende gelır anlatırsan nasıl oynayacagımızı oynarız.
-Connect- Aksamları buralardayım ıste 7 den sonra falan bu arada baska oynayacak yok mu sanırım 4 kısı de oynanıyor.
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- Ufuk onlıne nasıl oynayacaz anlatsana burda? Burayı chat e dönüştürmeyin . Gidip özelde konuşun ...
-Connect- Evet , sonunda basardım ınternetten oynadım :) , bunun ıcın bı program gerekıyomus sadece , gerısı cok kolay zaten. :cool:
-Connect- Bu konu daha once yıne acılmıstı ve orda bı sıte yazıyordu ordan ındırebılırsınız dıyordu ama ben guvenıp ındıremedım o sıteden. Bu arada online oynamak cok zevklı bız ufukla oynuyoruz bızımle oynamak ısteyen kımse yok mu?4 kısılık yarıs yaparız. ;)