lion33 yaw arkadşlar ben bu işi hiç anlamıyom r.madrid le o kadar kupa aldım şampiyonluklar yaşadım almadık kupa kalmadı bir türlü milli takıma çağırılmadım. bi de özellikler etkili oluyo mu 4 tanesi 20 diğri de 16 yardım istiom sizden çıldıracam... :eek:
efshane daha çok tanınmışlık etkili oluyo. bir de nationality'in neyse o ülkenin menejerliğini çağrılırsın genelde. mesela türksen diğer milli takımlara zor gidersin. hem de çoook zor. not:walla başlık çok garip geldi. acele etme daha önünde uzun bi hayat var. olursun. :-)
NecromanceR Valla birincisi ne biçim topic o öyle . Hİç milli olamadım ;) Neyse geyiği sonlandırayım , senin milliyetinle alakalı . Kendini Türk yaptıysan zorlanırsın ...
JustRelax Ben Chelsea de 3.Oldum ligde...O sezonda EURO 2004 vardı..Türkiye YarıFinalde elendi..1-2 hafta sora bana teklif geldi..
kaffmur hayret, ben de Türk'üm oyunda ama 8 yılda tr, ingiltere, arjantin ve şimdi brezilya'yı aldım. biraz da şans herhalde. eğer boşta milli takım varsa sen 'apply' yapmayı dene, ihtimal artabilir
_Ghost_ Orjinal Mesajı Yazan: kamilovic valla ben 2 sene ard arda sampiyon oldum fenerle teklif geldi sonra:)) ben fenerde 4 sene üst üste şampiyon oldum bana milli teklif gelmedi ama umarım yakında gelir :D
lion33 ya benim nationality türk de kaç kere milli takım sahipsiz kaldı apply yaptım ama hep traş adamları aldılar işte yılmaz vural oğuz çetin aykut kocaman bi ara necmettin sert die bi adamı bile aldılar sanırım sakaryasporun teknik adamı ama dediğiniz gibi şans işi herhalde... :cool:
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: lion33 yaw arkadşlar ben bu işi hiç anlamıyom r.madrid le o kadar kupa aldım şampiyonluklar yaşadım almadık kupa kalmadı bir türlü milli takıma çağırılmadım. bi de özellikler etkili oluyo mu 4 tanesi 20 diğri de 16 yardım istiom sizden çıldıracam... :eek: hangi versiyonu kullanıyorsun? belki 4.1.1'de fln böyle sorunlar vardır.
dRaGaO ! ben eski oyunumda yani manchester city de oynarken kendimi turk yaptım ama irlanda ve cklerden teklif geldi irlandayı kabul etmiştim ama o taa oyunu işk aldıgımda flm
WtkeyLNn Sen hangi ülkedeysen o ülkenın takımına baş vuruda buluncan sonrada başarılar elde edıcen sonrada istediğin ülkeye yıne başvuruda buluncan...
lion33 Orjinal Mesajı Yazan: Knight Rider hangi versiyonu kullanıyorsun? belki 4.1.1'de fln böyle sorunlar vardır. doğru 4.1.1 de oynuyom... :(
kaffmur 4.1.1 versiyonundayım ben de, dediğim gibi 8 yılda 4 milli takım çalıştırdım, yani oyunun bu sürümüyle ilgili bi sorun olamaz başına gelen
CanArya ben 3 sene fenerle üstüste şampiyon oldum bi cl de final ve çeyrek final oynadım .Dünya kupasından sonra türkiye menejeri kovuldu bende iş için başvurdum aldılar beni.Öyle beklemeyin iş için başvur butonunu kullanın.