_Ghost_ Size sunacağım taktikle ben fnerbahçe'de almadığım kupa kalmadı süper kupadan tut bütün kupaları kazandım tavsiye ederim.Bu taktik tüm takımlar için geçerlidir. Yorumlarınızı bekliyorum ;)
_Ghost_ zaten taktik takıma göre değişir[/QUOTE Bu taktik her takımda işeyarıyor Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: _Ghost_ zaten taktik takıma göre değişir[/QUOTE Bu taktik her takımda işeyarıyor O zaman Daum'a bir e-mail atda kullansın..Ne de olsa her takıma uyuyormuş.. ;) _Ghost_ sendene ondan sonra nedersen de Dabulu madem başka taktik kullanacan diablo kullan Frostmourne tabi bu oyunun zevki orda...hazır taktikle, hazır ant.programıyla, hazır oyuncuyla(yani bu toledo,cerci,todorov u filan kastediorum...tavsiyeler üzerine) başarılı olmak çok da zor deil...zevki kaçar yane lion33 ewt abi zevk alcaksan herşeyini kendin yapçan mesela ben o kadar taktik geliştirdim ama size sülemedim neden oyunun zevki kaçmasın die... :D Fernando_Alonso7 sen bu takitigi kullan 4 defans 3 orta saha 2li forvetin arkasinda solda(AML) ye de bir oyuncu koy sag kanattaki oyuncuyu da ileriye dogru kisa bir ok cek okadar.... :) Dabulu tabi lion33 yeni manajer oyunu bile yaptı ama sölemedi neden cm oyuncu sayısı düşmesinde diye KalkVeSavas oyunu iyi okuycaksın...öle kalıplara sığınmıycaksın...adama adam markaj,heryerde pres pres pres... lion33 herhalde olum aynen senin dediğin gibi söylersem şimdi ne zevki kalcak ama dimi...
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: _Ghost_ zaten taktik takıma göre değişir[/QUOTE Bu taktik her takımda işeyarıyor O zaman Daum'a bir e-mail atda kullansın..Ne de olsa her takıma uyuyormuş.. ;) _Ghost_ sendene ondan sonra nedersen de Dabulu madem başka taktik kullanacan diablo kullan Frostmourne tabi bu oyunun zevki orda...hazır taktikle, hazır ant.programıyla, hazır oyuncuyla(yani bu toledo,cerci,todorov u filan kastediorum...tavsiyeler üzerine) başarılı olmak çok da zor deil...zevki kaçar yane lion33 ewt abi zevk alcaksan herşeyini kendin yapçan mesela ben o kadar taktik geliştirdim ama size sülemedim neden oyunun zevki kaçmasın die... :D Fernando_Alonso7 sen bu takitigi kullan 4 defans 3 orta saha 2li forvetin arkasinda solda(AML) ye de bir oyuncu koy sag kanattaki oyuncuyu da ileriye dogru kisa bir ok cek okadar.... :) Dabulu tabi lion33 yeni manajer oyunu bile yaptı ama sölemedi neden cm oyuncu sayısı düşmesinde diye KalkVeSavas oyunu iyi okuycaksın...öle kalıplara sığınmıycaksın...adama adam markaj,heryerde pres pres pres... lion33 herhalde olum aynen senin dediğin gibi söylersem şimdi ne zevki kalcak ama dimi...
Frostmourne tabi bu oyunun zevki orda...hazır taktikle, hazır ant.programıyla, hazır oyuncuyla(yani bu toledo,cerci,todorov u filan kastediorum...tavsiyeler üzerine) başarılı olmak çok da zor deil...zevki kaçar yane
lion33 ewt abi zevk alcaksan herşeyini kendin yapçan mesela ben o kadar taktik geliştirdim ama size sülemedim neden oyunun zevki kaçmasın die... :D
Fernando_Alonso7 sen bu takitigi kullan 4 defans 3 orta saha 2li forvetin arkasinda solda(AML) ye de bir oyuncu koy sag kanattaki oyuncuyu da ileriye dogru kisa bir ok cek okadar.... :)
KalkVeSavas oyunu iyi okuycaksın...öle kalıplara sığınmıycaksın...adama adam markaj,heryerde pres pres pres...