âİ£T10 Beyler neolur şu dosyayı veya dosyaları biyere upload edin de bizde sebeplenelim.... Spocket,senin spiker işi noldu?
Spocket Arkadaşlar, 220 mb'ı upload etmesi hiç ama hiç kolay değil. Biraz daha sabrederseniz, SCN farkıyla indirebileceksiniz ;)
pctech Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Arkadaşlar, 220 mb'ı upload etmesi hiç ama hiç kolay değil. Biraz daha sabrederseniz, SCN farkıyla indirebileceksiniz ;) tamam bekliyoruz :)
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Arkadaşlar, 220 mb'ı upload etmesi hiç ama hiç kolay değil. Biraz daha sabrederseniz, SCN farkıyla indirebileceksiniz ;) Bekle dersinde beklemezmiyiz ya? Sen yeterki bekle de. Beklemedeyiz tamam!
PİERRE ulen bu kadar zaman ben uğraşsam(ya da uğraşmasam) türkiyeye japon spiker getirtip stüdyoya sokup yapardım bu olayı...oyalamak zevk verio tabii ki
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: PİERRE ulen bu kadar zaman ben uğraşsam(ya da uğraşmasam) türkiyeye japon spiker getirtip stüdyoya sokup yapardım bu olayı...oyalamak zevk verio tabii ki Evet bundan haz duyuyorum. Oyalamak çok zevkli bişi allam ya... ... Kusura bakmayın ama bi süre daha Japon spikersiz kalcaksınız. Bu yüzden gerçekten çok özür dilerim...
âİ£T10 Beyler nolur bari bi adres verin...... O Adresten indirmeye çalışalım..... Daha önce yazılan adrese girilemiyor.... Başka bildiğiniz bi adres vars alütfen 24 Saat içinde yazarmısınız?????
PİERRE Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Evet bundan haz duyuyorum. Oyalamak çok zevkli bişi allam ya... ... Kusura bakmayın ama bi süre daha Japon spikersiz kalcaksınız. Bu yüzden gerçekten çok özür dilerim... üzülme alışığız zaten :)))))