CanArya Arkadaşlar bence oyunda en önemli olaylardan biri bu.Sizce tam saha pres sadece 5 orta sahaylamı olur.Yoksa 4lüde de işe yararmı.Ayrıca tam saha pres yaptırmak için oyunularda olması gereken özellikler nelerdir.Ben genelde 4-4-2 oynadığım için sadece kendi yarı sahamda pres yaptırıyorum.Sizin bu konudaki görüşleriniz neler?
iN-T-CoMe Evet bende senin yaptığın gibi yapıyorum .. aMa tam saha presi takımdaqi tüm oyuncuların yapar .. Topun oLduğu yerde 2 adam biter hemen ... Ama bu kondisyonu çok düşürür (Normalde de böyle hiç sevmem zatn presi)
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: 'Nerden ayarlanıor bu tam saha pres?? 'taktik' e gir ... Set positions war ilk sağ yukarda , onun yanındaqine tıkla ... Orda war zatn marking fLn ..
NoFeaR-61 4-1-3-2 kaynaklı kendı eklemelerımın oldugu taktıkle oynuyorum ve sadece kendı sahamda pres uyguluyorum... bence yeterlı tam saha yapıp ta kondısyona yuklenmemek lazım
Frostmourne walla ben bişey seçmiorum, takım baya ağır pres yapıo spiker de her maç dio 'roma ... heavy pressure' die :)
lion33 4-4-2 de de oluyo bu tam saha pres ama defansın güwenilir we sağlamsa ben yaptım ilk 5 maç arka arkaya 3-0 5-0 aldım yani baya işe yarıyo... :cool: