KalkVeSavas bana iyi türk kaleci lazım ,aradım bulamadım..bi rüştü var 36 yaşında..10 milyon dolar istiyolar.
bjkartaL bora sevim elmas fevzi okan topaloğlu (gelecekte çokh ii oLuo) bi de bu syLedikLerim çokh ucuz . .
iN-T-CoMe Göksel mi ne vardı SAmsun da o baya ii ... Sonra Gökhan Tokgöz ve de FB nin kalecileri baya iyi ... Volkan Ünlü ayrı bi yetenek ...
Frostmourne bu bahsettiğiniz kalecileri ucuza bırakmıolar zaten...mesela gökhan tokgöz ü gs ye 5 milyon paunda ancaak alabildim...sürekli reddediolar...değeride 500K filan yane...sırf türk kaleci die aldım
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: van Nistelrooy bu bahsettiğiniz kalecileri ucuza bırakmıolar zaten...mesela gökhan tokgöz ü gs ye 5 milyon paunda ancaak alabildim...sürekli reddediolar...değeride 500K filan yane...sırf türk kaleci die aldım Ben 1 milyon $ a aldım :D :D
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe Ben 1 milyon $ a aldım :D :D şerefsizler bırakmadılar bana
lion33 :eek: gökhan tokgöz,wolkan demirel,bora sewim,kerem inan(özellikle gökhan we wolkanı al derim...) :cool:
lion33 gökhan tokgöz,wolkan demirel,bora sewim,kerem inan bi de fenerin altyapısında bekir die biri olması lazım ona da bi bak derim biraz çalışmayla süper bi kaleci oluyo...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: lion33 serkan kırıntılı da war... Hımss evet bu kaleci harbi güzel ama Kerem de war beyler Rize de o da coşuyo ..
bilgin1987 Orjinal Mesajı Yazan: lion33 gökhan tokgöz,wolkan demirel,bora sewim,kerem inan bi de fenerin altyapısında bekir die biri olması lazım ona da bi bak derim biraz çalışmayla süper bi kaleci oluyo... evet abi fb deki bekir küçükertaş çok iyi oluyor
lion33 Orjinal Mesajı Yazan: smgefe serkan kırıntılı en kolay alınabilen türk kaleci bence o kadar da diil adana bazen satmak istemio ama fiatının 2 katını werince hemen gelio zaten fazla bi ücreti de yok :cool:
_Ghost_ Volkan Ünlü,Bekir Küçüktaş(FB),Hüseyin Hikmet bence bu admlardan birini al benim favorim Hüseyin hikmet volkan ünlü... daha iyi ama diğer kalecilerde iyi