fegabj arkadaşlar size mükemmel bir taktik sunacağım üzerinde çalışıyorum az daha sabredin diablo hikaye benim geliştirdiğim taktik şahane :p
iN-T-CoMe Yaptıktan sonra söyleseydin ama CM nin en iyi taktiği 4-4-2 att. az değiştirilmiş By Me dir ;)
NoFeaR-61 4-1-3-2 uzerınde ufak degısıklıklerle super bı taktık elde edebılır gelenı yıkabılırsınız...
fegabj taktik dediğin böyle olur arkadaşlar bu taktikteki en önemli şey amc ve dmc oynayan oyuncuların iyi olması for example dmc:xabi alonso amc:tomas rosicky
anty27 benim taktiğim de süper 3-2-1-2-2 3 dc,1 dmr, 1 dml, 1 mc, 1 aml, 1 amr, 2 de Fc var manyak bişey trabzonla tüm kupaları kaldırdım
KalkVeSavas Fakat bu sizin yaptığını hazırcılık oluyor.. Yani oyunun zevki kaçar.. Ben karşı takıma göre taktik değiştirip,müdehale yapıyorum.. Bunlar oyunun tadını kaçırıızzzzzzz
SuperBamm abi TsiTrickAboo die bi taktik var Diablo'yu 4-0 yenmiş. en yakın zamanda zip ini de koyıcam
fegabj ArkadaŞlar Sİze Bİtaktİk Hazirladik İnsanİyet Namina Bİn Ah İŞİttİk TaktİĞİ Deneyen Varmi Nasil İyİmİ Bİrİnİz De Benİm TaktİĞİ Bİ Deneyİn