sefaburan arkadşalar Evandro Roncatto 49 maçta tam 121 gol attı 18 yaşında ileride neler olur bilmem maç başına 2.4 gol :)
Orçun İNCE ya o taaktikle herkes sampion olur amacım seni kötülemek değil sakın yanlıs anlama ama bi zevki çıkmazki....
neo_matrix23 diablo oolmasa bile o adam oyunun en iyi forveti henry den sonra bende her mac 2-3 tane atıyor 4-4-2 ile ama tabii diablo olunca isin içinde adam iyice cosuyor
kamilovic yinede cok yanlıs yapıyosun ben de önceden diablo ile oynardım ama hilesiz oynayınca çok daha zevkli
efshane tabi ister diabloyla oynarsın ister kendi taktiğinle; amaaa diabloyla yaptığın bir şeyi buraya yazacaksan "diabloyla yapılmıştır" diye bi not ekle. :-)
lion33 çok dğru söyle ki biz de ne olduğunu anlayalım gerçi söylemden de anlaşılıyo ama söylemen daa doğru. HİLELİ CM YE SSSOOONNNNNNN... :mad:
fegabj ya bence diablo hilemi mile değil zaten 2 sezon sonra ayvayı yiyor ben oynum boyunca bir tek çözülemeyen taktik gördüm onuda buraya verdim manyak bi taktik konu başlığı
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: Warrior Of Equality diablo ne ya? Trainer mi? Oyunun hatalarını kullanan bir taktik . Hile kısaca ..