van_hoijdonk 2043 yılındayım ve 2030'DAN beri futboldan sonraki hayarla ilgili mesajlar geliyor. ama oyunun sonunu bulacağım...
SuperBamm oyun bitmez nasıl gerçek hayat kıyamete kadar devam edicekse cm de devam edicek. sen ölsen bile başkalarının hayatı devam ediyo değil mi???
Orçun İNCE bence biter cünklü database hayvan gibi olmustur...... heralde cmyi yapanlar bunu biliyporlar...
SuperBamm abi adamın futboldan sonraki hayatı galiba ahiret hayatı olcak adam menajer olarak ölcek şimdi oyunda kaç yaşındasın fan hoydonk
KalkVeSavas oynadığınız oyunun mantığı şudur.. hep içinde oluduğunuz yıla +1 yapar..ve buda hesaplanması kolaydır... yıllar geçtikçe..oyun kendi database inden isimler uydurur..ve oyuna koyar..sizi sürekli oyalar..bu kdr basit..
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE bence biter cünklü database hayvan gibi olmustur...... heralde cmyi yapanlar bunu biliyporlar... bende çok merak ettim yaw acaba oyunu kaydettiğin dosyanın boyutu kaç gigabyte bi bakıp yazsana;)
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo bende çok merak ettim yaw acaba oyunu kaydettiğin dosyanın boyutu kaç gigabyte bi bakıp yazsana;) yoq yoq kaç terabyte... :D ayrıca hooijdonk bi kaç tane resim göndersene
Frostmourne asıl sorun o deilde...ben ii oyuncu bulunca alırım genelde...çok geniş bi kadro olur...bu durumda takımın yarısı yedek kaldığı için mutsuz olur filan filan...
Reis ya herkes ölüyo millet yok oluyo 2030 yılında hala aynı başkanlar var ve biz yıllarca 60£ ve üzeri maşşalr aldık bu paraları toplayım bi abranovic gibi iflas etmiş klup alsak olmamı