van_hoijdonk 29 WDL süper devision şampiyonluğu. 2645 mac, 1676 galibiyet, 377 maglubiyet, 592 beraberlik. 5124 gol, yenilen gol 2320.
blind guardian öf be hoca beeee sen coşmuşsun ben cm'de şu ana kadar en fazla 2010'a geldim soora sıkıldım yeni takımla başladım da sen harbi coşmuşsun yaw :)
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo öf be hoca beeee sen coşmuşsun ben cm'de şu ana kadar en fazla 2010'a geldim soora sıkıldım yeni takımla başladım da sen harbi coşmuşsun yaw :) bende aynen böleyim yaff...5-10 sene sora sıkılıp bıraklıom, yeni takımla başlıom
kamilovic Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo öf be hoca beeee sen coşmuşsun ben cm'de şu ana kadar en fazla 2010'a geldim soora sıkıldım yeni takımla başladım da sen harbi coşmuşsun yaw :) bence 2015 i gecince filan süper oluyo yeni oyuncular kesfediyosun filan..
efshane yaw arkadaş 30 tane yeni konu açmışsın. walla helal olsun ilk günde mesaj sayımı geçtin. heralde herkesi geçmek istiyosun.
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: efshane yaw arkadaş 30 tane yeni konu açmışsın. walla helal olsun ilk günde mesaj sayımı geçtin. heralde herkesi geçmek istiyosun. Böyle düşünmemelisin ama hakLısın adam coŞMUş kaç tane konu öyle ....
van_hoijdonk şimdi 2061 deyım. belirli günlerde cafeye geldigim icin. ara sıra cevap yazabiliyorum. 1 saat içinde hepinize cevap vereceğim...
gostik adam cosmus yaw ben sıklıp yenıden baslıorum ozellıkle alt lıgden takımları cıkarmak guzel oluyo ama en zevklısı paso takım degıstırerk gecıo..