Orjinal Mesajı Yazan: dgn84
Bende filmin hastasıyım, ayrıca çizgi romanlarınıda deli gibi okurdum çocukken ama film beni çok üzdü.
Çünkü Peter normal kimliğindeyken tam bir salak, sakar hiç bir işi beceremeyen birisi sevgilisini bile elinden kaybedio.. Ama spider man olunca herif bi coşuyo inanmazsın onun peter olduğuna. aradaki bağlantıyı hiç kuramamışlar. ilk film bundan daha güzeldi.
Bu güne kadar zaten en güzel süperman- clark kent arasında ki bağlantı iyi kuruldu. diğerlerinde yağımcılar genelde çuvalladı. mesela hulkta öleydi. neyse kısacası beklentilerimin çok altında çıktı bu film. ama gene de gidicem tekrar izlemeye :)
Ona katılmıyorum ben halen çizgi roman okuyan bir adamım. Peter Parker spiderman kimliği yüzünden özel hayatında çok problem yaşamıştır. Harvard'da bir kimya profesoru olabilecekken eski okulunda kimya öğretmenliği yaparak kirasını anca çıkarır. Hatta evlendikten sonra bile spiderman kimliği yüzünden mj ile uzun süre ayrı kalırlar. Superman ise spidermanla alakasız olarak sadece bir gözlük takarak insanları kekler. Müstakil bir evde yaşar, jeep sahibidir ortadan kaybolmasını sorun eden bir kız arkadaşı yoktur ve düşmanlarıyla savaşırken hep en güçlüdür zekasını kullanmasına gerek kalmaz. Değirmenin suyunun nereden geldiği hakkındada bir bilgi yoktur. O yüzden superman çizgi roman koleksiyoncularının ilgisini çekmez. Zaten dc comics'in sandman dışında işe yarar bir çizgi roman çıkardığına ben şahit olmadım. Ne varsa marvel'da var. Stan Lee'yide ayrıca kutlamak gerek kendisi dehadır çünkü. Spiderman, x-men, hulk, daredevil, fantastic four gibi bir çok çizgi roman karakterini o yaratmıştır..