Hami(10) manken kadar güzel başörtülü kadar namuslu bi kız bulup kimseye muhtaç olmadan güzel bir villada güzel bir ferrari ile mutlu,huzur dolu bi hayat.
*{Bå®ô$_1905}* 1-) Didem'i ele geçirmek , onunla her dk beraber olmak :) 2-) Carmelo gibi bi adam olmak... 3-) Ronaldo gibi ortalığı kasıp kawurmak ;) 4-) Btn güshel kıshlarla ortam yaphmak :p
snakeman Walla bana göl kıyısında sakin sessiz bir ev.Altıma iyi bir araba iyi bi meslek birazda para yeterde artar...
Kaurismaki nuna benzer dün oluyor artık geceye yaklaşırken aklımdan geçti hayal değilde isteyim amacım gibi derin veya yüksek bir yerde o binaların yanan ışıklarının teker teker sönmesini izlemek ...
Kaurismaki ya sen ne diyorsun ya msj yazmak için saçmalamayın şurada beni sinirlendirmeyin Rezalat senin kendi kişiliğin benim görüşüm sanane benim yazdığıma Saygı duymak zorundasın ...
Dej@vu Orjinal Mesajı Yazan: uASerdar ya sen ne diyorsun ya msj yazmak için saçmalamayın şurada beni sinirlendirmeyin Rezalat senin kendi kişiliğin benim görüşüm sanane benim yazdığıma Saygı duymak zorundasın ... KESİNLİKLE DOĞRU SÖYLÜYOR..SEN KENDİNE BAK..TÖBE TÖBE..ALDIRMA SERDAR ONA..
m0K0k0 şu anlık lise2 de sevgilimle aynı sınıfa düşmek ilerde michael jordan yada maradona gibi olmak
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: Spocket benim sevdiğim, beni seven bi kız arkadaş istiyorum sadece yaa bende de tıq yok daa :( geçen sene dershanede bi kısh wardı süperdi ama herkes onun peşindeydi nerdeyse :( zaten kızı 1 senedir görmüom :(
blind guardian seneye okula güzel kızların gelmesi we 5-6 tanesinin bizim sınıfa düşmesi :D başka bişey istiyosam noliyim (bi de 7610 istiom ama onu alcam zaten :D)