Dej@vu http://www.liquidgeneration.com/sabotage/death_sabotage.swf çok ciddiyim bilgileri girin ve görün...
Bat çok güzel walla, ölüm tarihi tahmini ise belki de benzerleri arasında en yüksek olanı, özellikle kalbi olanlar için :P
Kaurismaki bu da sanırım korkutma amaçlı birşey ama dediklerinide fazla anlayamadım zaten o kadar iyi ingilizcem yok ama bana göre saçma anladıklarım kadarıyla ok ...
Dej@vu **Olayı anlamadınız ki siz ne kadar bilgileri doğru girerseniz girin ölüm tarihinizin şimdi olduğunu söylüyor ve bi çığlık tabiki.. :cool:**
Dej@vu Laf olsun diye değil tabiki..Sizde gerçek bişi bekliyosunuz ha linkte..yok nerden bilecek ölüm tarihini,yok bu ne böle..Bunlar size fazla bile..
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: dej@vu Laf olsun diye değil tabiki..Sizde gerçek bişi bekliyosunuz ha linkte..yok nerden bilecek ölüm tarihini,yok bu ne böle..Bunlar size fazla bile.. dej@vu fazla degıl be.Sen bıze boyle lınkler buldukca soyle valla ıyı oluyo arada bı? :)
Dej@vu **La siz eğlenin diye bulup yazıyom..ben biliyom bunları..gelipte "yok nerden bilecek ölüm tarihini","yok bu ne böle" gibi sözler hoş bi şey değil..**
Kaurismaki ne yani olacak tabi illa millet muhteşem mi diyecek bunları da gö önünde tutacaksın öyle bir de konuşuyorsun ki şu son 2 msj. ından bu topic altından sanki forumun burdaki insanları güldürmek için görevlendirilmiş adamı gibi yak elimde olsa konuyu kilitlerim alalalallal bu kadar şey yapacaksanız konu açmayın o zaman iyide yazılır kötü de ...
Hami(10) iğrençti saçmalığını buraktım sırf kuru gürültü bırakın böyle şeyleri daha faydalı konular açın
iN-T-CoMe Benim hoşuma gitti değişik bişey...YArın ölmeyebilirm ama en azından şu anlık beni güldürdü ve bildiiniz üzere gülmek ömrü uzatır ;)