arkadaşlar benim sorunum frontpage de sayfamı internet üzerine kaydedemiyorum.yaptığım değişikleri kaydet dediğimde "Sayfa WebPost aracılığıyla kaydedilemiyor."mesajı geliyor.Bu sorunu nasıl halledebilirim acil yardım :confused:
valla ben hergün kaydedip aktarıyorum nete senin frontpage hangi versiyon bide bu sorun hep mi vardı yenimi ortaya çıktı
abi soru hep var bir de sen nasıl yapıyorsun
1)şimdi öncelikle senin bir internet sitenmi var ve sen istediğin şeyi internete mi aktaramıyorsun burda anlaşalım.
2)Senin frontpagede dosya sekmesinin altında webi yayınla diye bir seçenek varmı cevp verirsen onaa göre düşünürüm
abi özür dilerim uzun süre buarada yoktum cevaplayamadım evet sitem var ve istediğim şeyi internete aktaramıyorum frontpage de adresini yazıp açıyorum siteyi mesela arama motoru koy diyorum koyuyor dosyayı açıp kaydet dediğimde webpost aracılığı ile kaydedilemiyor diyor ayrıca dosya sekmesinin altındada vebi yayınla diye bir seçenek yok sorunu çözebilirseniz çok sevinirim
senin frontpage in aktarım özelliği yok yani webi yayınla yoksa yayınlayamassın front page 2003 de var bu özellik
**ctrl+s yi dene..**
abi bu foront page 2003 ü indirebileceğim bir link verebilirmisiniz google da aratıyorum ama bulamıyorum
pardon frontpage 2002 yada frontpage XP diyede geçebilir nette bulman zor çünkü full bi program kazaada arasan bulursun 50 mb bişeydi dedimye bi arkadaşından yada bir bilgisayarcıdanda alabilirsin nasıl alcaksan artık.çünkü nette bulman zor
evet nette bulsan bile çok bük.git cd sini al.hem format atsan bile yanında cd si olur
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: