ankaboy arkadaslar bu andres aimar i taniosunuzdur galiba.. river da oynuo... yaw bu arkadasin favoured personal kisminda pablo aimar yazio.. kesper schemichel dan sonra bunu da ben merak ediorm acaba aimar la kardeş mi bunlar??bilen var mi? acaba??
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: tottibattu senin kardeşinle ismin ve soyadın aynımı?????? ismiyle ne alakası var ki? birinin adı pablo diğeri andres .. önemli olan soyadı.
ankaboy ya kardes isimle alakasi yok ki bak biri andres aimar biri pablo aimar yani ikisinin de adlari farklı ancak soyadları aynı , senin de kardesinle adin farklı ama soyadın aynıdır degil mi???
bilgin1987 abi olar ana baba bir kardeş. bende goal dergisinin Pablo aimar ile yaptığı bi röportaj var ordada kardeşim andres ile beraber oynamak istiyorum falan yazıyotdu
tottibattu Orjinal Mesajı Yazan: Knight Rider ismiyle ne alakası var ki? birinin adı pablo aimar diğeri andres aimar.. ii de canawar personel kısmında pablo aimar yazdığını söylüyo...
HTSigurdsson **Evet Andres Aimar Pablo Aimar ın öz mü öz kardeşidir!!!Goal ve başka bi yerden okumuştum...**